Kungsbacka

Det har vart en skum dag idag... Jag var såå uttråkas och kände att jag verkligen behövde hitta på något så jag ringde mormor och frågade om hon hade lust att åka till Kungsbacka en sväng! Det ville hon!! En utflykt till Kungsbacka på fem timmar bidde det =) Jag och Lovis och mormor åkte till Kungsmässan för att kolla på kudde och täcke till Lovis... Det bidde lite till... En kudde och ett underbart täcke på Hemtex till min höna, ett påslakanset med rosa hjärtan på hittade vi med, men det får hon i födelsedagspresent av mormor =) Sen hittade vi ett helt perfekt täcke till Ellioth som var i STORT behov av ett nytt täcke, han hade ett av Rogers gamla täcken från när han vart liten, sönder och tvättat till tusen - Inte roligt alls!

Vi gick och kollade lite i klädaffärer med såklart, bara till ungarna för de fyller ju år snart och jag tänkte börja nu för annars blir det inte roligt att spara allt till sista stund... Hittade en luvtröja till höna på Lindex och mormor hittade en klänning, en body, ett par badbyxor till henne med =) Jättefina!!  Sen hittade vi preseneter till en blivande 20 åring med =) Jätte roligt!!! Lovis sov hela vägen till Kungsbacka, heka vägen till IKEA och hela tiden inne på IKEA... Så hon har vart jätte snäll, det e klart e man inte bra så e man inte... Men ho n fick vara ifred från sin storebror som e på henne som en igel....

Hungriga skulle vi gå och fika men det var knökfullt på cafeet... Det blev ett test på en Bistro vid en av utgångarna... Stekt torsk med räkröra och kokt potatis stod på menyn... Världens salladsbuffe var det med för 114 kr =) ÅH det var såå gott!!! Helt klart värt varenda öre =) En jätte mysig dag!!!

Inte nog med detta så blev det en tur till IKEA med... Hi hi hi!! Ellioth hade inte en hel madrass till sin säng så jag köpte en till honom, 329 kr det kan man ju leva med! Han sover som en liten prins under sitt nya täcke och på sin sköna madrass =) Han var såå söt när han kröp ner och drog täcket runt sig... "Åh mamma va skönt!!" Då smälter man!!

                                                      Så TACK mamma för en helt perfekt dag!! 

Till middagen tog jag ett glas rövin som var kvar sen förra helgen och det satt inte fel, Lovis fick en stor flaska med välling och somnade sött i min famn vid bordet. Vi han inte mer än att äta klart och jag började att duka unda så vaknade hon... Snorig till tusen och hostig... Jaha hon e jättevaken... Nu sitter hon på golvet och myser med sin docka =) Lär ha henne uppe till midnatt tror jag bestämt!

Har precis druckit en kopp kaffe och ätit en chokladbit=) Slötittar på en film och tänkte mysa med min gubbe....

Imorgon bär det va till Kungsbacka igen om min skrutta e tillräckligt bra för att gå på Alvins innebandy=)

Kommentarer
Postat av: Carro

Kungsbacka tre dagar i rad :)

För du följer väl med på måndag ?

Jag e supernöjd med kuddarna, hoppas den passar bra till lovis med :)

Puss å kram

2011-01-30 @ 07:52:51
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0