Neeej...

Min dotter har verkligen lärt sig att skaka på huvudet när hon menar NEJ =) Det e ganska roligt och hon vet verkligen vad hon vill....

Nåja sjukdtugan fortsätter på Lomvägen... Efter öroninflamation kommer vinterkräksjuka/magsjuka eller vad tusan det nu kan vara... Jag e totalt slut, feber, illamående hela tiden... Igår kräktes jag och hade diare... =( Fy farao vad jag tycker synd om mig sjölv ;) Det kan väl mamman få göra ibland! Det e ganska synd om Lovis med, hon har med diare och lite feber från och till men jag vet inte vad det är, min sjuka eller tänder... Lika bra att vara på den säkra sidan... Blir minsann inget umgänge med någon tills man e bra igen... Det e inget kuligt att vara sjuk och det känns som om vi vart sjuka hela julen... det har hela tiden vart någon som inte har vart bra!

Roger e i falkenberg och hälsar på sin pappa, hans Lena vart inte heller bra så det är väl något som går. Så det blir en riktig slappardag här idag med! Elioth har ätit nesquick på både längden och bredden så han lär inte svälta, Alvin har precis ätit frukost och Lovis har fått lite middag... Så japp jag klarar mig på julmust =)

Såg en rolig sak idag, min Nett har skaffat en blogg =) Det var på tiden =) Länkar till den sen (har glömt vad den hette )... Det e ganska roligt med en blogg, man blir ganska biten när man väl kommit igång, ibland e man mer kreativ än andra gånger och för min del blir det mest "dagbokskrivande"eller vad man nu ska säga.. =) Lite av varje!

Nehe nu ska jag bädda ner mig igen och kolla på tv medans mina barn leker snällt!

Kommentarer
Postat av: Emmy

Jag har okså blogg men mammas heter altessonkling <3 synd att du är sjuk =(

2011-01-06 @ 15:06:59
Postat av: Cissi

Va roligt för dig Emmy med en egen blogg! Viste jag inte, hur hittar man dig då?? Jag hittade mammas blogg med =) Ja dete INTE roligt att vara sjuk alls!! men det går nog över snart!!

2011-01-06 @ 20:01:08
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är en tuff tid när barnen är små och både sjukdomar och de som är sjuka varierar hela tiden! Hoppas ni snart kryar på er och får ett litet andrum iallafall. Kram

2011-01-06 @ 22:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0