Öroninflamation =(

Min lilla stumpa har fått penicilin... Precis som vi misstänkte så var höger öra sjukt! Så nu kan hon ju bara bli bättre och i morgon borde det vara ganska bra i alla fall! Ingen rolig grej att trycka i barnens å mycket, Lovis bara klöktes och klöktes! Inte konstigt med tanke på huur det smakar... BLÄ!!

Nett kom förbi på en kopp kaffe, är bra för att hålla sig vakna =) Vi delade en lunchlåda oxå och sen hämtade jag Ellioth på dagis medans Nett stannade hemme med en sovande Lovis!! Tack va snällt!!

Jag kan ju inte påstå att man känner sig särskillt fit for fight alls så jag sitter i soffan med barnen runt omkring och slötittar på famiuljen annorlunda! Har megaont i huvudet =( Kan det bero på för lite sömnn??

Hoppas på bättre nattsömn =)

Det kom ett blomsterbud i eftermiddag =) Jen kom förbi med två underbart rosa primulor =) Underbara du!! Det värmde verkligen i allt jobbigt!! TACK va du e gullig!!!

                                


Tänk va en blomma kan göra för humöret =) Vist var de helt fanatsiskt vackra!!

Ellioth somnade på soffan med mig en stund... en timme sov han...  Så tja han e inte helt megatrött precis!!! Har precis slukat ett megastort päron trotts middag innan... "Jag vill ha mer..." Han har säkert mask i magen =) Ne det hoppas jag verkligen inte, bara tar igen förra veckans  dåliga matintag...

Nehe nu blir det Ibumentin och soffläge! Ska bara rädda Ellioth från hans lillasyster på toan... Nattinatti!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0