Söndag...

Sitter i soffan och slöar med mina trollungar och min gubbe! En härlig skön slappar söndag med familjen! Jisses vad man uppskattr tiden tillsammasn nu när man e ensam med ungarna på dagarna när Roger e i skolan =) Nu är det precis somm det ska vara igen, vi har vardag och helg och rutiner igen och det känns såå skönt!! Ännu skönare att Roger tycker det e roligt med! Ungarna blir glada när pappa kommer hem och vi pratar och pratar och pratar =) Det ÄR roligt!

Igår åkte vi in till stan för att köpa en kaffekokare på OnOff... Hottade en i deras sortiment som hade termoskanna... 1200 kr =( Men vi fick 200 kr rabatt enligt lappen på kokaren så då e det kanske inte så farkigt... Vi vill ha en med termos för vi har blivit lite bekväma, haft det de senatse 8 åren så! Om man betalade med kortet fick man 10 %! Men när vi bad om hjälp och hon kollade lagret så var den slut!!! Slut typ överallt så det blev ingen kokare! Då e det klart att man kan ge % när man inga varor har pålager! Fy farao va vi bidde sura! Griniga åkte vii till fyndmagasinet och skulle köpa en liten godispåse som förökade sig och blev STOR! Men ack va god =) Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att ta en kopp kaffe och lämna mammas byxor! Men det blev en lååång kopp kaffe =) Vi stannade hela dagen och hela kvällen! De höll på att röjja ut julen så Rogeroch Lovis beslagtog soffan och mös... Jag tog tag i strykjärnet och strök gardiner på löpande band =) Ellioth lade beslag på morfar för HELA slanet och de röjde bort klubben =) Krubban! Han hjälpte morfar hela dagen och var sååå LYCKLIG!! Underbara unge! Lovis vart mammaig så hon lekte snällt vid mig =) Tog sig upp två steg i trappan lätt som en plätt =) FARLIG!!! Får skaffa grind tror jag =( Vi hjälpte att fxa och dona hela dagen och hade jätte mysigt!! Det är roligt att kunna hjälpa till tycker jag! Sen är det ju ännu bättre när man vet att det är såå uppskattat =)

Jag och mamma åkte till Eklöws och handlade lite emr till maten och hämtade Zelma =) Hon ble oxå lucklig då! Sen åkte vi ut och pappa lagade en smarrig moddag och vi MÖS! Jag och mamma drack rött vin =) och satt i köket och tjötade och dte var såå mysigt!! Framåt 9 åkte vi hem med en trött kille som sussat bredvid morfar i soffan sen halv 8 =) Enliten höna som somnade i bilen och fick en flaska välling när vi kom hem så då sussade hon vidare! Jag gick och la mig 22 och sussade gott med =) Trött efter en härlig dag i näs!!

Idag bär det av mot falkenberg och svärfar & Lena =) Ska bli jätte mysigt!! Det var alldeles föör länge sen! Nu ska jag mysa med mina trollungar och titta på en film, sen en dusch och sen iväg! Hoppas ni alla får en lika trevlig dag som vi ska ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0