Torsdag...

Jaha då sitter man här och kollar på barnprogrammen med sin lille son. Han är mer vild än tam och det går i 100 knyck en liten stund i taget... Sen snoras det och hostas så lungorna håller på att hoppa ut... Tur att han ska stanna hemma hela veckan! Finns ju INGEN anlledning att fresta när mammsen går hemma, fast vissa stunder på dygnet önskar man att han vore helt frisk så han kunde gå och leka av sig!

Lovis sover för stunden i sin säng... Hög feber, hostar så hon kräktes ner halva mig, säng och henne i morses... Mmmm jammi =( Men det e väl bara vanligy himla virus.... Är hon lika kass i natt eller så så ringer jag nog till vårdcentralen.

Skulle vart på 18- års kalas ikväll men näpp det bidde inget med det! Ångrar mig nästan att man var utanför dörren igår... Men handla det måste man jue! Men Grattis på dig Frida och hoppas du får en trevlig dag i alla fall!!

Blir nog ingen promenad heller för katten va kallt det var ute, minus 14 grader det e ju så man nästan fryser ihjäl! raggsockarna e på och tända ljus =) Bara för värmens skull... det syns ju inte ;)

Nåja uddaterar senare... Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0