Roliga besök =)

Varför i all världen ska det vara såå svårt att träffa gamla vänner?? Varför ska det behöva gå en haöv evighet innan man ses igen?? Det märks så på barnen att tiden bara rusar iväg... Jag menar hur långt är det mellan Veddige & Bua?? Nja 10 minuters bilfärd! Det tar ju liksom inte halva dagen att ta sig dit! Igår var jag hemma hos Anna & Sven och hälsade på! Det var såå mysigt! Precis som om det vore igår... Då vet man hur nära vänner man är egentligen, att man har varandra i alla fall vad som än händer! Insåg att jag och Anna har kännt varandra i 17 år! Fattar ni, det e ju halva mitt liv!

Är oerhört stolt över henne måste jag ju med säga! Anna har som jag kämpat halva sitt liv för att gå ner i vikt... En gång viktväktare alltid viktväktare =) Men Anna har saker i sitt liv som gör att hon inte fixar att gå hela vägen och hålla det... Jag kan bara säga att just nu har jag fruktansvärt svårt att hålla fokus på att gå ner... motivationen är inte på topp... Jag vill ner hela vägen!!! Men, det förbannade mennet... Jag har inte orken just nu! Men den kommer tillbaka!! Det e jag övertygad om! Men Anna har gjort det som andra funderar över - operation! Och hon mår så otroligt bra! Är så lycklig för hennes skull!! Anna har ett otroligt stort hjärta och en alldeles underbar vän och människa!! Man är alltid lika välkommen hem till dem och det är något speciellt att komma dit... Där finns ett lugn i deras hem och fullt av kärlek, där trivs jag =)



Här e Anna & Lovis! Fint va??

Idag har vi fart ut till Bua igen, har en del vänner där =) Jag vet! Idag har vi vart hos Tina & Stefan! Mysigt!! Vi har oxå en historie på en 16- 19 år =) Vi gick högstadiet tillsammans fgast där kände vi inte varandra så väl. Sen fortsatte vi upp i gymnsasiet och blev jätte tajta! Vi har följt varandra genom årens lopp och Tina finns  alltid där om det kniper! Vi har haft otroligt roligt tillsammans =) Sen när jag gifte mig var hon en av mina brudtärnor! En helt klart viktig person i mitt liv! Varför i all världen träffas vi inte oftare??

När vi var på G till lekplatsen ropar hennes Olle - Pappa har skadat sig... De renoverar hallen och han skulle slipa golvet och slipbladet åker av och in i knät! In till sjukan och sy! Jag tog barnen och gick till lekplatsen och Tina körde Stefan... Barnen lkete och vi tjötade när hon var tillbaka... Sen blev det lunch och kaffe på maten! Jätte mysigt! Såå roligt Ellioth haft när väl blygheten släppte efter ett par timmar =) Min lille blyge gosse! Men sen hade han roligt och det var ju huvudsaken! Nu sover en m,ycket trött Lovis i vagnen utanför och Ellioth leker för fulla muggar på sitt rum...

         

                   ♥ Mina underbara barn in action i gungorna ♥



                     Testing testing med min kamera =)


    

            En go liten Harry               &            en go liten Olle


Snart blir det nog en promenad med Zelma, Christoffer och barnen kan jag tro. Nett e hemma en vända med Vilja och skulle fixa lite mat... Emmy ligger inne på sjukhuset med en trolig blindtarm... Väntar på op... Rikard e inne med henne och Nett skulle förmoodligen in igen med lite mat till Rikard sa Emmy när jag pratade med henne! Min tappra underbara Emmy!! Va duktig hon e och va duktig hennes mamma e med som behöver vistas i sjukhusmiljö med prover och allt!! Men det som inte dödar en det stärker!! Måste ju säga hon med e tapper och underbar, vår Nett!! Många styrkekramar till er!!!

Ne nu måste jag nog ta tag i mitt liv och väcka min dotter som fortfarande sover... Illa med tanke på att man vill få rätsida på livet igen... Fast å andra sidan sett - Vi har fortfarande semester!!!!! I två hela veckor till faktiskt!!!

Ha det bäst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0