Tippen

Min minst sag ivrige son och hans far har för en stund sedan kört till tippen för att slänga en massa skräp... Kanske blir det lättare att komma in i förrådet nu =) En stund i alla fall!

Alvin har gjort sig redo och åkt med sin mamma och deras familj för att fira hennes mamma på Sitons kulle =) Hoppas det inte steker alldeles på dom idag!

Jag å andra sidan sitter i soffan med min lilla loppa och e lite almänt seger... Blev inte mycket somn i natt med en snarkande gubbe jämte sig! Halv 4 somnade jag in när han trippade in till en liten Ellioth =) Lovis kom intassandes till mig klockan 7 men lyckades soma om till halv 9 =) Helt ok! En tvätt i maskinen och ett par på tur gör att man får i alla fall stanna hemma ett par timmar till så det passar ju med lunch innan vi förhoppningsvis tar en tur till stranden! Hade ju vart kul att se den en gång denna sommaren! Roger ska ut till Kenneth en vända så det ska nog gå ihop =) Ett hiskeligt planerande... Nu vet vi varför vi ha två bilar påå parkeringen! Men idag fattas en som har sovit över hos mamma och pappa =)

Nu kom mina älsklingar hem igen så nu blir det en vända med Zelma! Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0