Wheels - helgen är över

Då var denna helgen till ända oxå... Det går så otroligt snabbt! Fattar inte vart tiden tar vägen =/ Känner  ig grymt stressad och har en stor ångestklump i magen. Jag vill ju inte att denna tiden ska ta slut! Ett år ich 7 månader har jag vart hemma nu, nästan en halv evighet! Fast nu känns det som om det vore igår hon kom vår lilla Lovis! Tänk att hon redan är ett och ett halvt år, nästa gång hon fyller blir hon två! Då har hon gått ett halvår på sin förskola =/ Jisses! Vet att det kommer att bli jätte bra när jag väl börjar jobba och att det kommer att bli vardag av det med och att det har ju isn charm oxå! Förmodligen kommer vi att uppskatta varandra och vardagen oxå på ett helt annat sätt än nu!

Wheels .- helgen är slut, vi var inte ens inne... Eller Roger, Rikars ochg Alvin och Ellioth var inne på utställningen efter Rikards jobb. Sen åkte Roger in på kvällen och i ärlighetens namn så suktade jag inte ens efter det... Det var faktiskt mycket skönt att vara hemma med barnen och äta en god middag hos Nett med familj och sen bara stupa i säng med en liten höna jämte sig i sängen! Ellioth sov i tält med Christoffer och var världens duracellskanin hela kvällen och han tyckte att det var superspännand! Tänk att min lilla Nisse tordes sova i tältet, som en klubbad säl sov han =)

Idag har vi slappat, lagat kåldolmar som blev kanongoda =) Åkt med Nett ner för att hämta Emmy och se hur hon har det när hon e borta var tredje helg hos sin stödfamilj =) MYS! Sen kom Dennis och hans flickvän på en snabb kopp kaffe innan vi styrde kosan in mot avrberg för att hämta ALvin efter en bio och äta på Campino =) Till allas lycka =) Så nu e vi mätta och belåtna igen för denna dag, har två duracellskanionenr i pyjamas som inte vill sova... De kar sovir varsin släng idag så vi lär inte få dem i säng heller för den delen... Suck! Kunde ju vart trevligt att pratat lite med Roger innan han slaggar in inför jobb i morgon! Men men det kommer andra tider med barnen i sina sängar för jämnan... Tider att passa osv. Nu e det bara tid för att njuta och ta vara på tiden! Ändå blir man irriterad... Åh vilka mixade känslor =/

En ny vecka, ganska eller helt tom... Får se vad den bjuder på och det e  bara att följa med =) Så nu glor Zelma ut mig så det e väl bäst att lyda och traska ut på en kortare kvällsrunda för att sedan mysa med gubbe och barn!
Ha det bäst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0