Balen =)

Tännk att idag är det studenternas bal! Det ska bli så fantastiskt roligt att få åka in till stan idag och få se våran Janice och hennes Christoffer idag! Lycka, spänning och lite romantik står väl för dagnen kan jag tro!! Det e något alldeles speciellt tycker jag! Jag fick aaldrig chansen att gå på vår studentbal då jag gick på Almers gymnasium (Barn & fritid, 3 årig) Vi tillhörde inte PS sas det så vi vart inte välkommna =( Mycket tråkigt för det hade vart roligt!

Var i Näs igår och grillade med mamma & pappa, riktigt mysigt! Hon hade gjort Lantgårdens potatissallad och grillade kotletter till det, mums! Jordgubbar & glass till efterrätt =) Inte fel det heller kan jag lova! Jag och mamma tog oss en promenad runt näset medans Roger & Ellioth åkte motrcykel =) Ellioth gasade själv igår, det tyckte han var jätte roligt! Härligt att se homnom! Lovis & morfar passade på att mysa medans vi var borta =)

Sen var det dax för lite kaffe och påfyllning =) Gottigt! Pyjamas, välling och två svande barn i bilen hem så det var bara att bära in dem! Sen sussade vi alla gott!

Nu väntar vi på att det ska bli bra väder... det tornar upp sig bortöver Horred mörka moln =( Det vill jag INTE!! Det fårj ju inte regna på våra studenter idag! LÄÄÄÄNGTAR!

Ha en bra dag för det tänkaer jag ha ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0