God morgon världen =)

Å vilken underbar dag =) Känns i hela kroppen!! Emmy har vart här till fruksoten, vår goa lilla tjej!! Roger körde henne till skolan så hon inte skulle komma försent =)

Ellioth ville absolut inte gå till sitt jobb idag... Han var lessen när pappa lämnade honom! Han ville nog att vi skulle åka nu! Han har packat ner lite bilar som han ska ha med sig och så skulle han kanske göra en teckning till Nett på jobbet! Han sa att han har ont i magen... det har han sagt ofta! Inte att jag tror att han e sjuk, men sjuk av oro kanske?? Det e jobbigt att höra att han har ont i magen, han vill inte äta mera... Men godis, glass och allt annat gott kan han äta i masor sekunderna efter! Bara han slipper att äta så går det över ;) Hm vad kan detta bero på??

Som förälder blir man oxå sjuk av oro! Antar att det alttid kommer att vara så! Man kommer ju alltis att vara mamma!! Det bästa i världen tycker jag!!

Ellioth är en liten orolig pojke med många tankar om allt som exicterar på denna jord!! En pojke som är blyg för allt och alla och som söker ett ständigt skydd av oss föräldrar! En underbar liten grabb med oerhört mycket fantasi och som kan leka i timmar själv!! Där bearbetar han allt som händer runt ikring honom. Idag är det nog lite skräckblandad förstjusning för hans del... han har ju sett hur sjuk Nett var, är det så nu?? Samtidigt som han lääängtar såå!!

Det ska bli såå roligt!! Att äntligen få ge henne en kram! Min allra bästa vän i världen!!

Nu kom mormor!! Zelma ska få komma ut på en promenad nu!! Skriver mer i kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0