Solen skiner och man får vårkänslor!

Åh vilken underbar dag!!! Lovis väckte mig med en "puzzz" och mycket gos i morses och det kan man juinte säga nej till =) Vi låg och drog oss och mös läääänge, pappsen försökte gos oxå men hon var inte lika gossugen på sin pappse ;) Lovis e otroligt mammaig just nu!!! Men det blir väl bättre kan jag tro!

Det har ju vart lite mycket upp och ner den sista tiden och det känner ju naturligtvis hon av oxå precis som sin bror gör!

En låång promenad ute i solen fick jag oxå på morgonen innan Roger åkte =) Det var verkligen välbehövligt!! Sen fick man pysslat och grejjat lite och äntligen.... det blev lite städat idag, båda toaletterna och damssugat i alla fall... man får ta lite då och då då stunden finns! Det är inte mycket som har fungerat... Eller allt funkar men ändå inte =) Satt och tittade på Humlan innan... Nett bebbe och Ellioth tyckte att det var mycket jobbigt! Han saknar henne såå oerhört och det är såå svårt att förklara att hon inte kan komma hem ännu... Mycket känslor som ligger i omlopp hos alla tror jag!Men det blir ju bättre snart! Tiden går undan ganska fort och ett två tre så e hon hemma igen =)

Granriset är borta från staketet i alla fall =) Fick klippt bort klätterväxten som blåste ner i stormen och Ellioth har fått rasat av sig lite ute på lekplatsen =) Nu degar vi i soffan medans Lovis sussar gott! Man får ju passa på!

Nehe nu ska fortsätta mysa med min gosiga lille pojke =) Ha en trevlig lödrag på er! Ikväll blir det Melodifestivalen hos Rikard och alla kidsen =) MYS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0