Blixtrar & dunder magiska under =)

Jaha idag var det ingen hit pa stranden... Vi vande ganska snabbt innan vi behovde betala for solstolarna =) Det blev en match i minigolf pa et narliggande hotell. har inte raknat resultatet annu men de han inte var standarsd pa banor har pa Mallorca kan man ju saga! Det var betongbanor som lutade precis hur som helst! Gick inte att spela med taktik precis! Tur... eller inte! hade en Alvin som tyckte att det var mycket surt typ pa en gang =) men det gick over fort!

Det har dragit in stora morka moln over Mallorca... Kalla vindar och tja typ ingen sol! Vi haller nastan pa att frysa ihjal jue =/ Tank va bortskamd man blir! Luften har andrats sig ganska mycket och det verkar som om det kan bli lite blixtrar idag! Hm vet inte om jag ska skratta eller grata for blixtrar e INTE min favo! Sarskillt inte har eftersom det latt kan bli valdans mycket av den varan!! Naja vi har lunchat hemma idag pa spaggetti och kottfarssas, mums! Blir nog bara en god middag ute och sen aker kortleken fram och lite smirre!

Tanka sig att det bara ar 4 dagar kvar har i paradiset! Fattar inte vart tiden tagit vagen alls... Vi har verkligen inte gjort manga knop alls, lehgat pa stranden varje dag och bara njutit och verkligen slappnat av! Det var ju det som var poangen! Vi har inte vart pa nagra uttflykter mer an vara egna upptacksfarder och vi har verkligen hittat manga guldkorn aven denna gangen! Sa det kanske kanns att tiden rusat fortare, vad vet jag. Vi planenra en busstripp med lokaltrafiken upp till Inca pa torsdag da det inte heller skulle vara toppenvader. Dar holler man marknad varje torsdag och det kan ju vara lite roligt att se hur det ser ut har! E lite sugen pa att ta bussen upp mot gammla stan oxa da det finns mer affarer dar uppe och det kan ju vara lite roligt nu nar vadret verkar vanda! Vi har haft ryslig tur avden denna resan med vadret da det var toppen hela forra veckan! varmen hade precis kommit och nu blir det lite ostadigare igen... Hoppas att det inte holler i sig hela veckan i alla fall!

Var lille Nisse sussar gott i sangen nu och jag hoppas att Roger fatt var sessa att somna nu innan jag kommer tillbaka =) Alvin hade somnat till i ett varm bad innan, han fryser sa da passar man ju pa att gotta sig! Ha det bast!! KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0