Efter regn kommer solsken!

Vilken regnovader det r¡drog ovar Mallorca igar och i natt!! Pust!! Regnet stog som spon i backen och blixtrarna avloste varandra!!! Men vi overlevde det med!! Vaknade till ett nagat kyligt Mallorca nu pa morgonen, ca 20 grader =) Lite blast och molningt var det! Vi bestamde snabbt att det blir inget stranden idag... sa vad ska vi da hitta pa??

Hade en febrig Lovis idag =( Men hon har klarat det bra med alvedon, vilken tur att man packade emd det! Vi bestamde oss for att ta taxi upp till gamla staden Alqudia for att testa deras shooping! Mmmm vilken lyckans dag det blev!! Tog en halv evighet att fa tag i en taxi... Daligt vader plus att det tydligen var marknad i Alqudia =) Vilken marknad sen da!! Halva varleden var dar pa en mycket liten yta med smala underbara grander och stand pa bada sidor med en massa pryttlar, vaskor, klader, smycken mm Helt underbart!! Vi gjorde en hel del fynd! Roger prutade till sig ett smyckessett till sin fru =) Me like!! Vi hittade handdukar till oss storre varrianter, Lovis fick en igar! Ellioth har ju sin underbara haj-handduk fran Netts familj =)... Men nu angrar jag mig grymt att vi inte kopte en till honom med.. Far se om vi hittar en senare till honom!

Vi strosade runt dar i ett par tilmmar tills himeln oppnade sig och det borjade OSREGNA!! Vad i hela friden skulle vi ta vagen?? Vi stig och tryckte under taltdukar till standen, vi och miljoners andra =/ Men det forsvann och sen tog vi oss snabbt bort till taxistationen... En ko pa 100 meter, minst!! Tankte att det kommer att ta halva dagen! Men det gick ganska fort! Taxifarden funkade ganska bra, de kor som idioter och jag kan lova att jag tanket ALDRIG hyra bil har!! Fullkomligt livsfarligt! Sag aven hur bussarna sag ut... Fattar varfor Roger tyckte att det var en nara dodenupplevelse! De var sompackade sillar i HELA bussen, anda ner i trappen upp i bussen... Jag lovar att det blir ingen fard till Inca pa torsdag! Vi har ju vart pa marknad idag och nu antligen ar det fina vadret tillbaka! Solen skiner och varmen e tillbaka!! Inte sa manga moln pa himeln heller!

Underbara Alvin sitter nu och gor det sista i matten han hade med sig =) Han har vart ute och spelan basketball medans vi andra legat och sovit eftermiddag =) Han rorar sig ganska bra pa egen hand och borjar vaga ta kontakt med andra ungdomar! Men det e nog inget hit att ha med endast en ungdom pa semster... Far bli en kompis nasta gang!!

Nu har jag laddat batterierna en stund sa nu ska man nog orka ta sig en dusch och gora sig klar infor kvallen. Hade tankt att ga ut bara jag och Roger efter att vi atit kvallsmaten tillsammasn... Men vagar inte hoppas for mycket med tanke pa lilla loppan med feber och hon e inte tillfreds med nagan annan an sin mamma =( Suck!! Vi har ju trotts allt en dag kvar som vi kan ga ut sjalva... sista far vi ju ha tillsammans!! Haller alla tummar och tar!! Ha det  bra dar hemma!! Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0