Låg...

... Undrar hur länge detta kommer att sitta i då... Känner mig låg! Vet inte varför eller tror inte att det finns något direkt skäl till att man måste känna sig låg. Jag vet ju hur det är på våren! Jag brukar ha intervaller som är mindre bra och oftast går de över på ett par dagar och så kommer det igen. Men det e klart det finns ju saker som påverkar en till man faktskt inte är på topp alltid heller och man orkar inte hur mycket som helst heller!

Har haft en trevlig dag med ett gäng mammor här på lunch! Vi satt i köket och snackade en massa, jag hade gjort soppa och bakat brödbullar med Netts hjälp såklart!! Tack gumman!! Det är alltid mycket mysigare när man är två!! Carro kunde tyvär inte komma för hennes troll har feber =( Men det går säkert över! Man vågar ju inte bunta ihop en gäng barn som inte är 100. särskillt inte med lilla Vilja heller! Bättre lycka nästa gång!!  Men då kanske det är en annans tur... man vet ju inte, kopporna cirullerar ju fortfarande runt på Solkulla och de flesta har ju haft det... Men inte mina troll, ännu! Det kommer säkert lagom tills vi åker bara för att vara såå positiv som man bara kan vara =)

Slappar på soffan med en sovandes höna jämte mig, en snarkade huns och en lkenade kille på sitt rum! Det är såå roligt att kunna siotta här och lyssna på hans lek! Det är alldeles otroligt vad han leker, vilken enorm fanstasi! Han är inte tyst en minut där inne... pratar hela tiden i olika röster... om olika saker, bilar som krachar... han ska åka till mormor och morfar =) Underbara unge!!

Äntligen lyser solen i alla fall och det ger en lite extra energi! Önskar att det blir bättre väder i kväll så man kanske orkar ge sig ut på en promenad, igår hade jag bara ingen lust alls så jag hamnade på soffan! Det var ingen rolig tripp till Kungsbacka igår... hade gått upp igen och just nu är inte motivationen på topp alls... Är redan på Mallorca i mitt tänk!! Annars var det jätte mysigt såklart! Mickaela följde med oss upp och det var jätte roligt! Hade en trevlig dag upppe hos Carro med lunch och allt! Sen fortsatte vi här hemma... Men tappade orken på gapiga och gnälliga barn så vi hoppas ut på lekplatsen en stund! Då bidde det lite bättre =)

Önskar att mina barn somnar i tid i dag för jag har ingen lust alls att ha dem vakna till halv tio- tio... Vill/behöver en liten stund för mig själv och gärna kunna sitta och tjöta med  min gubbe oxå såklart!!! Nä nya tag en annan dag!

Nu en kopp kaffe och njuta en stund till innan min höna vaknar!! Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0