Söndag... 5 dagar kvar!

Go kväll på er!

Nu har hon bänkat sig i tv-soffan =) Nu är jag ganska trött måste jag säga.... efter en dag med full fart och fläkt =)  Har laddat bäbis batterier med Vilja, Nett & Rikard! Det var mysigt, den lilla knorrhönan var inte på sitt bästa humör och bökade runt en bra stund tills hon till sist lade sig tillrätta och somnade gottigt på min arm =) Det är lycka!! ♥

Sen fick vi besök av Rogers systrar som bor i falkenberg! Det var Mys! Jätte länge sen och väldans mysigt att bara sitta i köket och snacka och gosa bäbis =) Roger kollade Camillas bil och förhoppningsvos kommer det inte bli alldeles föör dyrt med delar... =/ Såå tråkigt när bilar krånglar tycker jag! Den ska ju liksom bara fungera! Men förhoppningsvis är det inget svårt så ett besök i falkenberg så kanske han ska kunna laga hennes golfbil =) men det får bli efter vi konnit tillbaka... Solbrända och utvilade från mallis =)

Mamma & Pappa har vart här på söndags stek idag!! ♥ Underbart härligt att ha dem här! Ellioth har läängtat hela dagen på efter att morfar skulle komma! " Mamma jag ÄLSKAR min morfar! Jag ska leka jätte mycket med honom sen!" Underbara unge va goer han är!! Han har lekt och lekt och lekt hela dagen och var bara sååå trött nu efter att han badat! Han sover redan i sin säng efter att vi läst om katten Felix som leker kurragömma! Mysigt att ligga jämte honom i sängen och mysa och läsa bok! Vu tycket nog att det var lika mysigt båda två! Man måste ju passa på när lillasyster redan somnat =)

Nå vad i hela friden ska man göra en kväll som denna när båda trollen reedan sover vilket INTE är vanligt i denna familjen! Hm... Japp jag vet!! Jag bara MÅSTE ju kolla på hockeyn i kvälll, tänka sig att vi är i VM- final!! Herre jösses vad spännande, mot Finland och allt! Klart att vi måste vinna jue!

Roger har en egen sysselsättning vad han nu gör... han springer ut och in genom ytterdörren... Ser inte vad han pysslar med men något gör han... Hm... får säkert veta sen =/ Tror han försöker fixa bilnycken som jag tvättat med hjälp av min unerbara dotter som tyckte att den var smuttsig! Och jag lovar att det  var inte det enda som låg i maskinen den gången så nu tar jag för vana att ALLTID kolla i maskinen innnan man slänger in tvätten!

En slitig vecka väntar...
Måndag: Tandläkaren med Lovisen...
Tisdag: Viktväktarna...
Onsdag: Hm lediga... Packa och städa!
Torsdag Ellioth sista dag på Solkulla... Sen är det sommarlov =)
Fredag... VI FLYGER!!

Nu är det ju bara 5 dagar kvar =) Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!!

HEJJA HEJJA HEJJA SVERIGE!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0