UNDERBARA MALLOCA

Tjingeling!!

Sitter i lobbyn pa hotellet... Fick liksom lite abstinens... Var ju tvungen att kolla lite pa facebook med!!
Vi har det alldeles underbart och njuter for fulla muggar av varme, maten, sallskapet, vinet... saklart! Igar testade jag och mamma en skaldjurs paella =) Det var supergott!! Det var sangrian till oxa kan jag lova!!

Idag har vi vart pa stranden hela dagen med klarbla himmel och 25 grader varmt! solbrannan battras pa hela tiden =) Barnen alskar stranden och graver i sanden hela tiden och Ellith har vagat ta sig ner i vattnet ett par ggr och han e inte alls lika radd for allt! Han sticker ivag pa sina upptag sa man far vara pa sin vakt hela tiden for vips e han bara borta =/ Lovis e lite forsiktig men hon har vart med ute och badat i havet och i poolen, dar var vattenrutchkanan toppen!

Igar akte pappa, Roger och Alvin "banan", det tyckte de var toppen, Roger krockade dock med nagon annan under vattnet =( Inget bra for axeln... Men det gar nog over! Han har blivit megaforskyld och hade HOG feber i natt =( Men nu verkar det vara mycket battre!! Det mesta funkan med alkoholen magiska kraft =)

Nehe nu ska hon hoppa in i en dusch innan vi drar ut pa stan, det blir ett steak house iklall med grillspett och sangria! Ska testa en mohito med =) Mycket gott!!

Ha det sa gott alla dar hemma!! Manga kramar fran ett soligt Mallorca!!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Det låter som att ni har det alldeles underbart och att ni laddar batterierna för fullt! =)Roger får krya på sig! Kram kram <3

2011-05-23 @ 22:48:51
URL: http://altessonkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0