Beslutsångest...

Åh jag har nog allt lite beslutsångest... Ska jag eller ska jag inte orka åka in till viktväktarna idag... Jag tror att jag åker in i kväll med mamma i sånna fall...

Tänk vilken bra mamma jag har ♥ Hon ringde precis och frågade om vi skulle åka in idag =) Klart att vi gör ikväll! Jag kan ju sätta mitt huvud på att det e ett plus på vågen... Men det e väl inte konstigt alls, så går det när man inte räknar såå bra eller äter alldeles på tok föör mycket på helgen oxå! Ja ja det blir lite nya tag i alla fall! Det blir bara vägning för jag ska på föräldramöte ikväll för Ellioth klockan 18 och tyvär vet jag inte hur man klonar sig ännu...

Min underbara mamma kommer hit redan efter jobbet då hon slutar 14 idag och vi har inte setts på evigheter! Ska bli mysigt! Vi ska åka ner till blomsterboden och köpa en advetsstjärna =)

Jag har tagit mig i kragen idag och klätt på barnen och vi gav oss ut på mossjakt =) Måste ju ha lite mossa till adventsstakarna! det var skönt att få lite frisk luft, Zelma kom ut på en promenad och Ellioth fick gjort av med lite energi! Han e redan på bättringsvägen och det märks på honom! Han har mycket mer ork att skrika på sin lillasyster och hon har ingen ork så hon piper typ hela tiden =/ Ja det e skruttiga familjen det =) Mamman e med skruttig så det jämnar i alla fall ut sig lite =)

   

Jag tog  med kameran ut på vår lilla promenad. Ellioth ville gärna gå uppe på kanten men det var grymt lerigt så han bara halkade runt.

Fångade en fin lav på ett träd.






Tycker att naturen e väldigt vacker om hösten, vackra färger.


   

Ellioth bär den nyplockade skörden i en egenvald kasse. Lovis får sitta i vagnen medans vi plockar mossa =)



Nu ska jag sätta på en kopp kaffe till mig och fixa lite frukt till miig och barnen!
Ha en bra dag på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0