Julkalendern

Puh... 17 paket till Ellioth är nu inslagna =) Var på väg att ta fram snören men de e som puts väck =( Hm undrar vart jag kan ha lagt dem?? En hel påse kan ju inte bara försvinna kan man tycka! Nåja en bra bit på väg och det börjar ju dra i hop sig! Tre dagar kvar innan det räcker med en liten viskning när man ska väcka sina juveler! "Paket"... så slår de upp sina bruna ögon och det tindrar!!

Jag minns det som om det vore igår! När jag en jul låg vaken lääänge! Det var dagen iföre dopparedagen. Jag hade en önskan om att det skulle vara något alldeles särskillt i paket nummer 24... Alf, det där gosedjuret som var från serien Alf =) Jag viste att mamma skulle sätta fram paketet på natten så det skulle finnas där när jag vaknade... Trotts tappra försök att vara vaken somnade jag tillslut och när jag slog upp mina ögon och serr paketet, viste jag! Det var Alf =) Snacka om att bli barn på nytt! Det var lycka!

Ellioths stösta önskan är att det ska vara fullt med småbilar i sin =) Ortoligt va?? Mest av allt vill han ha en ambulans, polis och brandbil i sina paket... De e nyss inslagna =) Ska bli roligt att se hans små stjärnögon tindra ♥ På torsdag ska det första paketet öppnas =) Vi har både chokladkalendrar och tvkalender =) Ska bli riktigt mysigt att följa julkalendern tillsammans, nu börjar Ellioht förstå sambandet =)

Imorgon ska det fästas 24 små röda ringar i Lovis kalender och broderas in datum och Loppans namn innan jag kan slå in hennes 24 paket och fästa dem! Man kan lätt undra vem som tycker att det e mysigast??

Det känns så skönt med den här julen, jag känner att jag har orken att njuta av den! Jag känner mig ganska bra i fas, i stämning och har redan glöggat lite =) Precis som det ska va!

Första dagen på veckan är gjord, nu e det bara tre dagar kvar innan jag tar helg och åker med min darling och min mamma & pappa till Göteborg för att se West side story! Åh va det ska bli mysigt! Middag innan och barnen ska sova gos sina underbara gudföräldrar ♥

I Alvins säng ligger mitt hjärta och tittar på sitt program idag, han har otroligt ont i sin axel... Det strålar från huvudet ända ner i fingrarna och det syns hur påverkad han är i ögonen =( Usch det gör såå ont i hjärtat att se honom med den smärtan! Man får flaschbacks från en jobbig tid som man förträngt! Han har inte gjort något illa med den men den vill inte alls idag. Värmekudden ligger på och jag försökte massera llite innan men man vågar inte riktigt ta i... Hoppas han kan somna ikväll för han behöver sin sömn! Om man ändå kunde ta lite av hans smärta...

Jag päser i soffan till den som dräper... I morgon händer nya spännande saker =)

Sov gott mina vänner!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0