Borelia

Min lilla Loppa har borelia =( Inte roligt alls! Det gick hur fort som helst hos läkaren fast Lovis gillade honom inte!!! Hon skrek bara han tittade på henne! Inte så konstigt för han var kanske inte den mest barnvänliga läkare jag mött, dessvärre var det inte fösta gången!

Det blev kåvepenin i 10 dagar, tre gånger om dagen! Suck!! I fösta läget blir vi hemma hela veckan ut så får vi se hur det ser ut nästa vecka... Hon är inte jätte påverkas, trött och något febrig =( Har sovit typ halva dagen...
Det var inte roligt att ge henne meducinen heller =( Skrek panikslaget och ville bara därifrån... Men nu ikväll fick hon en glass efter och det funkade ganska bra. Jag vill gärna inte blanda den i mat heller för det e så lätt att det ger fel effekter! Då överförs det på maten iställer och det märktes bara idag... Hon var mycket skeåtisk att en dricka vatten sen!

Har haft en mycket mysig dag trott allt, haft lite besök och sen en promenad med Nett och Ellioth cyklade! Han cyklade fäör egen maskin hela vägen runt brandstationen!!!! Jag är mäkta imponerad!! En stolt mamma helt enkelt =)) Lovis somnade och så frågade jag honom vad vi skulle göra när vi kom hem. Baka lite kanske tyckte han. Sagt och gjort,d et blev choklad/banan muffins som blev mycket goda... tyckte vi vuxna i alla fall! Ellioth gillade smeten och Loppan likaså! Men färdiga muffins var ingen hit tyckte de! Suck!

Vi har gallrat i rummet i kväll och Ellioth har kaft upp en massa saker i "himlen" för att få ner sin brandbil! Redig kille mamma har! Lovis fick ner bondgården och tyckte att den var superrolig!!! Imorgon ska brandbilen få nytt liv med nya batterier =)) En mycket lycklig och tydligen trött Ellioth somnade nyss i pappas famn! Det har vart en händelsrik dag med en pappa som kom hem med en lastbil =)) Ellioth var eld och lågor!!

Snart hoppas jag att Lovis oxå somnar för det hade vart skönt med en stund själv framför tv:n... men en annan dag kasnke man kan ju inte begära hur mycket som helst från en sjuk liten loppa!

Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Carro

Lilla loppan !

Vi kanske kan ses efter solkulla idag med ? Å cykla/gå en sväng ? Kram

2011-09-06 @ 04:06:48
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0