Mickels mäss

Åh idag är det strålande höst väder =) Helt otroligt vackert och precis så som jag vill att hösten ska vara! Hoppas att det håller i sig lääänge!!

Gårdagen vände tillslut och den blev ganska bra i alla fall!! Blev en svänga till Karlssons för att kolla på vinteroveraller till barnen och jag fick med mig två hem =) En svart till Ellioth och en röd till Loppan!! Jätte fina och bara för 199 kr, det kan man verkligne leva med! Nu är det bara lite mössor och vantar, vinterskor till Ellioth för forhoppningsvis kan Loppan ha hans gamla... Annars blir det ett par till henne med såklart!

Min gubbe kom ner till sprotringen och löste ut mig ♥ Jag hade hittat en jacka, en turkos! Didrikssons med ett par vantar för en krona =) Ett kap! Den känns helt underbar, har lite ågren  vad det gäller färgen... Den finns tydligen i röttt, men kanske i stan och då 200 kr mer =( Hm snåljåpen kommer fram... Ska kolla på sprtringen om de kan ta hem den =) Eller om jag kanske ska ha en svart.... Åh va svårt, jag handlar ALDRIG så dyra kläder till mig själv och det känns!!

Idah bär det av in till stan med mormo och morfar till fästningen för att gå på Mickels mäss! Så underbart så det e inte klokt! Ser fram mot det! Sen blir det en myskväll där ute i näs, jag och barnen! Pappan ska ut på roligheter =) Det behöver han verkligen efter att slit på jobbet =)) Jag behöver ompyssling av mina goa barn och hälsa på mamma & pappa ♥




                                                  ♥ Vad e det för en dag, vad e det för en dag...
                          Nej det e ingen vanlig dag för det e Alvins födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!!

                                                 IDAG FYLLER VÅR UNDERBARA ALVIN 14 ÅR!!!!!

                             Han e kompfaläger så han e inte hemma men jag fick ju träffat honom igår en snabbis
                     innan han hoppade på bussen! Japps en varm go kram fick hon utanför bussen =)
Frågade Sofie om hon gett honom någon gödning under vecka för något har ju hänt med vår lille kille för han e inte så liten alls längre!! Lång, snygg, stor!! Jösses!! Lite häftigt faktiiskt!!

Nåja det blir till att fira honom lite här hemma i veckan sen får vi ha kalas sen =) Nästa hejg han kommer hem!!

Ha en bra dag alla!! Det ska jag ha =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0