Dimma

God morogn på er!!

Haft en Nisse som sparkat sig trötter denna natten... Han var ju såå söt, han hade somnat innan jag han tillbaka från min kvällsrunda igår. Hade ju lovat att läsa och det hade han minsan fixat, bäddat upp med extrakuddar så mamma ligger gottigt ♥ Lagt en bok uppepå så jag liksom inte skulle missa den! Lilla sötisen... Var ju bara att göra plats för honom och lägga ner det på golvet och pussa honom gonatt....

Inatt vid halv 3 kom den lille Nissen på det och kom in till sin mamma arg som ett bi!
"Vi skulle ju läsa bok" morrar han...
Den mer eller mindre dödströtta mamman svarar:
"Du somnade jue"
"Åh"
"Men hämta du din kudde och lägg dig här så kan vi mysa"
Vips var han borta och hämtade kudden och bäddade ner sig i fotändan =)
Inte kunde han sova heler utan låg och konstladei  en timme varpå mamman morrade många gånger så han fick vackert traska in till sin säng igen! Men där kunde han minsan inte smna om heller utan kom tillbaka efter en halvtimme och somnade som en klubbad säl!

Älskade lille gubben, det e inte lätt när det inte blir om man tänkt!!

Nåja nu sitter hon här i köket med en rykande varm kopp te och nyss ätit frukost! Lillloppan e uppe och kollar på tv... Ska strax väcka Nissen för att snart bär det av till Solkulla! Idag var det skogsutflyckt för hans del så pannkakorna står klara i kylen och festisen ligger uppepå! Han älksar sina pannkakor och mamman kan inte stå emot de bruna blinkande ögonen även om jag egentligen inte orkade efter gårdagens lååånga dag! Men pannkaka blev det halv 10 på kvällen!!

Hade en mycket bra dag igår och vår skräpplockardag på jobbet blev lyckad! Klarae regnet tills vi nästan va klara =) Vi var ute heela förmiddagen och idag blir det playdoodeg med min student!! Åh va jag e glad för henne! Det är såå roligt!! Jag är glad att jag kämpat mig till jobb denna veckan, vill inte missa en dag!! Håller tummar & tår för att mitt halsont inte ska bli värre och att mina barn klarar sig!!

Nu inser jag att klockan står inte still fast man ibland önskar!!
Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0