Dynga...

... e bra för att det ska växa bra på åkrarna, jag vet det! Men Zelma tror att det är bra för att hennes päls ska växa...eller?? Kan säga att hon var mycket billig igår efter vår kvällspromenad!! Hon fick följa med sin husse in i duchen medans matten lagade middag! Bra fördelning tycker jag!

Hade en lugn och skön eftermiddag igår och bara slappade med barnen hemma! Vi målade, kollade på tv och jag han med både en och två tvättar =) Inte illa! Idag är det äntligen fredag och det ska bli väldigt skönt med helg tycker jag! Känner att det vart en tuff vecka och det är en tuff avslutning på en lååångdag! Nåja det har hänt mycket roligt oxå så det jämnar ut sig =)

Efter jobbet blir det barnhämtning och utgång med hund innan vi far in till stan jag & mina kids! Ska möta mormor & morfar på Campino som en härli fredagsavslutning ♥ Orkar inte ställa mig med matlagning när jag jobbar till halv 5... En trött mamma och två trötta barn e ingen bra kombination! Nä Campino blir perfekt och underlättar grönsakshandlingen på Hajen efteråt =) Man ska ju inte handla på tom mage!!

Jag gick min promenad tidigt igår, innan maten så jag han läsa för min lille Nisse!! Han somnade mycket nöjd och det värmde i mammahjärtat! Hade fruktansvärt sug igår efter mandeläggen i skåpet... Men lyckade övervinna suget med vindruvor och apelsin! Hejja mig! men sen hittade jag ett par förskrämda chokladägg i ett gamalt påskägg, de åkte ner innan jag han blinka =) Jaja man kan ju inte motså allt men lite e ju bra =)

Har vart ute på en halvtimmespromenad nu på morgonen innan Roger åkte till sitt jobb... Helt underbart att g genom skogen och höra allt fågelkvitter! Man blir ganska varm i själen och det e härligt att få en ensamstund innan allt drar igång! Sen att klockan ringde klockan 5 det får svida lite men bara att hoppa upp... Strax ska jag gå och väcka min Sessa och få dem kläder och vidare till Solkulla! Hoppas på en fin dag så man kan avraa ute mycket, frisk luft behöver jag!!

Ha en bra dga på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0