Glad påsk

Påskafton är äntligen här!

Ägg har vi ätit till frukost och det märks verkligen att det är ägg till lyckliga frigående hönor! Trodde väl aldrig att det skulle märkas såå tydligt! Men jag kan ju bara säga att från och med nu blir det inga mera Hajen - ägg!!

Har haft en till helvetesnatt i natt och sen världens jäkla fullmåne =( Känner mig som ett utsketet lingon! Magen e supersvullen och öm nu... Har haft såå ont i natt med, varm & kall omvartannat... Fattar inte varför i hela friden det ska komma på natten för?? Vad e det som e såå fel? Funderade faktiskt på gallan?? Den sitter ju vid magsäcken??!!

Vi hade en helt perfekt långfredagskväll uppe hos Jen & Lennart!! Mycket trevligt! Barnen lekte och lekete och lekte och det  var verkligen en fröjd att se!! Ellioth kom och tankade lite då och då men herre gud vilken skillnad det var på honom!! Vi måste åka upp en dag så vi kan vara ute & leka!! Längtar till Stättared & korvgrillning och mys med barnen!!

Solen skiner idag så det blir nog en härlig promenad om en stund! Hoppas att den blir lika uppfriskane som igår! Behöver all energi som jag kan få!! Har två påskägg som jag ska försöka fixa iordning till mina barn med =) Har ett litet med massa choklad till en liten Vilja med så det blir till att traska bort till 6:an sen!! Det ska vara mycket mys på påsk afton!!

Ikväll bär det av ut till mamma & pappa på påskmiddag! Siv & Jörgen ska dit med och det ska bli riktigt roligt faktiskt!! Håller alla tummar och tår för att min mage ska hålla, annars blir det väl te att fara hem igen!!


HA EN GLAD PÅSK PÅ ER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0