Lek!!

Bus & stoj hörs det innefrån vardagsrummet där Ellioth & Herman leker! Idag fick Herman följa med oss hem från Solkulla så det var inga problem att få hem de killarna =)
Nu byggs det för fullt med tågbanan så hela golvet ska fyllas!! De är ganska ombytliga och har en livlig fantasi som tar dem med på det mesta =) Blir inte särskillt uttråkade!!

En macka till mellanmål i soffan på Ellioths rum framför barnkanalen har gett lite ny energi så nu e de på G! Lovis önskar att hon finge va med men jag gör allt i min makt för att killarna ska få vara i fred och leka så ostört som möjligt! Lovis kollar på Emil i Lönneberga & äter ostmacka!

Första dagen på veckan och det var lite segt att komma upp imorses... Jag & Zelma gick runtsträngen klockan 5 på morgonen och jag kan lova att det blev ingen power walk hela vägen =) Men jag hade verkligen inget val för Zelma vart inte bra i magen så det var bara att gå! Hon skulle aldrig klara sig hela dagen annars! Efteråt kändes det kanon och en dusch var inte fel men sen vände det och jag fick traska ut i köket för att ta meducin =( Min mage ville inte vara med alls och den har gjort sig påmind flera gånger under dagen och det känns megatufft! Försöker andas bort det och ibland hjälper det faktiskt och jag blir förundrad över hur mycket man kan styra! Tyvär styr omedvetenheten föör mycket oxå så jag får nog försöka mig på lite mental träning!!

Trotts kämpigt mellan varven har dagen gått ganska bra och nu lyser solen i Veddige och det är som balsam för själen ♥ Planerat en promenad sen när min make kommit hem!! Ska bli skönt att gå ut och gå utan en deadline =) Egentid är livsviktigt just nu!

Funderade över vad familjen Stehnson ska äta till kvällsmat idag... Har rent ut satg IDETORKA!! Vet inte alls vad jag e sugen på och får ingen direkt hjälp från de familjemedlemmar som e hemma just nu =) Kanske kyckling! Får nog be Sofie om lite hjälp att komma på något till maten sen när hon hämtar Herman =))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0