Lugnets dag

Regnet öser ner utanför fönstret och det känns riktigt tråkigt! Igår var det soligt och vårigt och då låg man inne hela dagen...
Men jag drog på mig hela regnmunderingen innan i förmiddags och traskade runt strängen =) Helt underbart faktiskt, trotts att det regnade! Men frisk luft i mina lungor och det kändes härligt att kunna röra sig!


Känner mig ganska mörbultad, magen är öm men jag har inte ONT ONT!! Jag har kunnat sova i natt om än lite nackspärr då jag halvsuttit =) Hade mycket riktigt två små troll i sängen med... Lovis packade vi in till henne fram åt ett -tiden då hon gjorde allt annat än att ligga still!! Vilken visp hon är!!! Sen somnade jag om och kunde sova obehindrat och det kändes såååå skönt att bli väkt av sin lille Nisse vid 8-snåret!

Nu e vi hemkomna från stan, meducinen är inhandlad och vi var inne på Kvantum en sväng! En mycket trevlig affär och det blev inte så mycket dyrare heller =) Nu e förråden påfyllda ett par dagar till så det e bara att ta det med ro! Idag blir det inte mer gjort än vi behöver =) Lugn & ro! Snart ska vi ge oss ut i köket och förbereda maten tills mamma & pappa kommer ut för att äta lite påskamat =) Mumsigt!!

Men en slappis på soffan blir det först! Lovis sover i vagnen och Ellioth kollar in sin nya Bamse-film!! Lyckan var total när de fick välja varsin film på Kvantum! Äntligen finna Bamse i hemmet tyckte mamman till pappans förtret =)) KUL!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0