Magkatarr...

... vilket handikapp!!

Fy farao, jag kände på morgonen att det var på G! Försökte att en lugnt och stärkande promenad efter frukosten men det ville inte ge med sig! En fartfylld dag så det e inte lätt!!

Barnkalas med Ellioth på förmiddagen och det var bara att hoppa in i en dusch och fixa klart sig, barn (det gjorde den underbare maken) och slå in paket och gå på kalas!

Väl där fick jag mig ett mega plåster... Ellioth blev jätte blyg samtidigt som han såå gärna ville =) Men det släppte mer och mer och innan vi skulle gå så var det ganska ok! Huvudsaken var att han tyckte att det var roligt!!

Så då var det första barnkalaset gjort och vi sa tack och ajdö =) Vi traskade hem för att äta lunch och ta det lite lugnt!! Pizza bidde det och efter det blev det soffan för mig & Lovis <3 Underbart skönt och massa kramar och det var bästa medecinen!! Nu har vi legatpå soffan lääänge och myst, halvslumrat och kollat på Rasmus på luffen!

Kommer lite droppar ueefrån men jag hoppas på en uppfriskande promenad innan det bärav på nytt kalas! Idag fyller vår goa Emmy år, 14 år! Grattis gumman!! Ses ikväll, ska bli mysigt!! Hoppas jag kurerat mig tills dess! Men det verkarr som om medecinen gjort verkan! Eller otsbågarna.........

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0