oh my god...

... va trött jag är!

Ligger i soffan och orkar knappt hålla uppe ögonen än mindre koncentrera mig på programmet jag började se...

Roger e ute med Zelman, Ellioth somnade efter att vi läst om Lucifers födelsedagspresent! En underbar liten kvalitetstid efter städ & kvällsmat. Lovis somnade i soffan 18,15... Utan "backa" eller välling om så önskas =) Hon var dyngtrött och jag bytade blöja och tog på pyjamas när hon fortfarande sov. Bara att bära in henne i bingen och hon har inte rört sig sen hon landade under sitt täcke =) Håller alla tummar & tår för att hon fortsätter att sova!

Roger berättade att de haft en mycket tuff dag utan sin mamma ♥ Ellioth & Lovis hade saknat mig mycket och Ellioth hade vart ororlig för mig. Tänk vilka så juveler man har! De blev överlyckliga när jag kom hem och lämnade mig inte långa stunder! Hoppas att de sover gott i natt, men förbereder mig på en trång natt i vår stora säng alla 4...

Har tagit meducinen, en liten kapsel och just nu känns det rätt ok. Magen började redan när jag låg och läste för Ellioth... Huvudet är lite jobbigt oxå och man känner efter och jag märker att jag oroar mig nu... Det fanns inte tidigare men nu inför kvällen och drömmen om en lugn & skön natt som jag så väl behöver så blir man lite nojjig! Känner rädsla för att få ont igen!

Jaha, det var det... Nu kom min Loppa uppsmygandes... Undrans sa flundrans hur denna kvällen/natten blir egentligen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0