Gott Nytt År!!

Vi på Lomvägen önskar er alla ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År!!!
 
Här har dagen gått under förberedelsernas tecken =) Vi har gjort förrätt inför kvällen och nu sitter mina kids i badet och tjivas som vanligt!!! Fattar inte hur de orkar hålla på all over again..... Men rena blir det och nu ska de duchas.... sen kanske mamman & pappan får bli fina med =)
 
Hoppas att i får en riktigt fin kväll tillsammans med nära & kära!!! Ses nästa år =)

Kärt besök!

Idag har familjen Stehnson vart inne i stan och besökt min farmor ♥ Vi överraksade henne med hembakt chokladkaka & kaffe och en underbar nyårsbukett! Alla barnen var med och det gjorde farmårs slut på detta året =) Jag har ingen aning om vad som flög i Lovis, hon har alltid vart rädd för farmor & tyckt att rullstolen e läskig men i dag överträffade hon sig på alla plan =) Två kramar, pussar, klappar på handen och hon berättade att hon gjort pärlplattan til farmor och gav den till henne alldeles själv!!!
 
Att farmor fick träffa Alvin var nog ändå höjdpunkten =) Alvin betyder något alldeles speciellt för farmor  ♥
 
 
Full koncentration ♥
 
 
Måste ju säga att det blev ett fint foto av fotograf Alvin Nelli =) Åh alla underbara tomtar i farmors lilla lya! I hyllan står julkortet från oss och den fina lilla pärlplattan!
 
 
Puss & Kram
 
 
Beundran i farmors blick! Hon tyckte att han var såå fin och det var såå roligt att han ville följa med =)
 
Vi hade en trötter farmor när vi åkte, det räcker med strax under en timme... Men det är väl så när man snart e 97 år!!
 
Nu har vi ätit middag och snart får vi besök av Martina med familj =) Mysigt!!
 
Barnen tittar på Tingeling och är egentligen ganska trötta de med men det ska ju inte erkännas heller, Ellioth har snurrat runt helt hysteriskt och kört raggarbil i hela lägenheten..... Ända tills mamma blir arg =( Inte roligt men humöret sviker tillslut!!
 
Ha en frotsatt trevlig söndag!!

Julen 2012

 
God fortsättning från oss på Lomvägen =) Har vart urkass på att uppdatera bloggen men jag har verkligen inte haft tiden till det!!!
 
Vi har haft en underbar & lugn och skön jul då alla kom hem till oss detta året! Mysigt att ha det hemma och skönt att slippa ge sig ut... Barnen var mycket nöjda över alla ket från Tomten =) Mamman & pappan med =)
 
  Vår söta julgram med alla klappar under!!
 
 Mina julfiiina barn ♥
 
 Vår fiina Alvin som bygger med Ellioth!!!
 
Här e alla samlade iför Kalle Anka!! Glögg,  hembakade kakor, Värme & Kärlek!!!
 
 
   
 
Syskongosning!!!
 
 
Jultomten kom med =) Loppan var lite skraj till en början men sen vågade hon sig fram & ta emot sina ket!!
 
 
 
 
Tack alla för en underbar dag tillsammans!!!
 
 
Juldagen gick i soffhängets tecken hela dagen och det kändes som om man vart ute & svirat... Men icke så nicke!!!Fast det var nog just det vi behövde efter en tuff vecka innan jul! Vi hade haft mycket på jobbet båda två, sparat all julpyntande till helgen så det var skönt att verkligen känna att vi var lediga! Kan inte fatta att jag ska vara hemma till mitten av januari =) Fast det kommer bli pluggande med och det behövs verkligen!!! Är ganska färdig men det e det allra sista finliret =)
 
 
Har vart inne på rean och fyndat en massa fina kläder till mig!!! Åh det var såå roligt och välbehövligt!!! Samma dag träffade jag Jessica, Fredrik och deras udnerbara lille Sixten!! Åh vilken liten goding!!! Såå underart att få träffa henne med och få sitta o tjöta i lugn & ro då mina troll var kvar hos morfar & mormor!!
 
Snart väntar ett nytt år, det är med blandade känslor vi går in i det nya året! Våra tankar och styrkekramar går till Svärmor i dag på hennes födelsedag ♥ Det är jobbigt att veta att någon i ens närhet är sååå sjuk...  Många varma kramar till dig!!! Gott nytt år önskar jag alla mina nära & kära såklart!!
Vi ska fira in det nya året hos Nett & Rikard med kalkonmiddag & allt!! Mys på hög nivå med våra nära & kära!!
 
Nu väntar frukost med familjen!! Ha en bra dag allesammans!!

Julbak =)

Jaha då var familjen Stehnsons stora julbak i full gång =) Det blir bak till både hemmet & Alvins klass för kommande förstäljning på Hemköp på lördag där pengarna går till deras klassresa! Först tyckte jag att det var lite bökigt och hade ingen vidare lust till det... Men när jag väl tog mig i kragen och satte igång har det gått av bara farten! Igår fick jag gjort en mjuk chokladkaka och kolakakor, idag en kejsarkaka, en chokladkaka & farmors bruna bröd =) Åh nu har jag ännu mera julfeeling!!
 
Imorgon är det plugg för hela slanten, tar ut lite flex och barnen e på sin förskola till 15!! Åh jag får 6 hela timmar till att skriva på min filosofi =) Yes jag känner mig såå taggad!! När jag hämtat barnen blir det ännu mera bakande och mys, kanske hinner vi med lita pulkaåkning när vi går hem med =) Känns såå bra!
 
Hade lite snack om den 21 december och det blir jobb för denna mamman då =/ Jaja det löser sig och jag ska nog hinna med det som krävs i alla fall! Jag och min kollega tar julmys hela dagen med våra ljuvliga små kids på jobbet istället!! Känns helt OK!!
 
Nehe nu ska jag strax krypa i kojjen jämte min gubbe och min nyss somnade dotter... Hon har vart en liten duracellskanin i flera dagar och skitsvår att få att somna om kvällarna... Tar mig en allvarlig funderare över hur vi ska göra med hennes lunchsovning efter jul... Har en stark känsla av att den ryker totalt efter jul, inser ju att så här kan vi inte ha det och hon orkar ju inte med dagarna heller när hon somnar 22 på kvällen... Nåja vi e inte där ännu så jag har ju lite tid på mig att fundera =) Lovis fixar inte att sova middag länge, 5 minuter e 5 timmar på den modellen och var likadan på hennes storebröder... Hm kan det vara genetiskt =)
 
Nähe mina vänner... Over and out!! Natten på er!!

Snölek & adventsfika

Snön börjar falla mer och mer och det verkar tillta  mer och mer!! Undrar hur det kommer att se ut imorgon när man ska upp & till jobbet! Hoppas att det ligger kvar till jul!! Känns underbart att det ligger ett vitt täcke och julkänslan infinner sig !!
 
 
Det har vart en fullspäckad helg med massa snölek, varm choklad och pepparkaksätning =)
 
 
En snölyckta gjorde vi till grannen!!
 
 En liten bushöna!!
 Min älskade Nisse!!
 
Snölek!! Zelma älskar snön och särskillt när Ellioth kastar snön på henne så hon ska fånga den!!
 
 
Underbara farmor och Ellioth som öppnar ett litet paket i morfars knä!!
 
 
Min lilla Lucis & min lille Nisse!!
 
Det var roligt att glädja de gamla med julklädda barn!! De tyckte att det va roligt att se dem! Ingen skönsång men massa fika och choklad!!
 
Nu ska vi ta det lugnt, laga mat & bara njuta av en lugn & mysig kväll med levande ljus och mys i soffan!! Ha en fortsatt trevlig advent!!
 

Helg!!

Jaha insåg att jag inte skrivit på ett tag... Har vart hemma med sjuka barn i två veckor och det har inte vart så kuligt! Ögoninflamation, diare & magsjuka, håller alla tummar & tår för att vi har gjort vårt för i år!!
 
Idag blir det nog pulkaåkning som gäller =) Man får ju passa på!! Sååå underbart att det är kallt, snö och solen som skiner! Solen är nog det bästa! Barnen är äntligen friska så nu e det bara roligt som gäller =) Henke och Lena skulle komma ut med så vi blir lite fler! Kul!!
 
Ikväll ska vi hem till Nett & Rikard och fira finaste Robin som fyller år!! Ska bli jätte mysigt! Det blir alldeles för sällan mellan gångerna och det känns som om man har fullt upp hela tiden.... Det lackar mot jul och allt vad det innebär! Nästan alla julklapparna är inköpta och det är superskönt! Ett par till men de handlas helgen före jul! Då ska all julmaten med inhandlas så vi lär ju ha att göra.... Jag älskar den här tiden på året och gillar allt som har med julen att göra! Igår gjorde vi en del julpyssel  på jobbet och nu åker julskivorna fram! Skulle bakat en del den här helgen med och jag vet inte hur jag ska få tiden att gå ihop! Nästa helg ska Alvins klass stå på hemköp och sälja kakor, bröd mm och då ska alla föräldrar bidra med saker de kan sälja inför detas resa till Stöten i januari! Ooops! Har inte kommit till skott så jag befarar att jag får stå varje kväll i veckan och göra en kaka eller två var dag så man får ihop en del... Ska ju ha lite hemma med! Shit! Fler timmar på dygnet kanske??
 
Imorgon bär det av på adventsfika till min farmor! En tomtenisse och en liten Lucia ska göras iordning oxå =) Åh det ska bli såå mysigt att göra de gamla glada, det är såå lite som gör det!! Ska bli härligt att träffa farmor oxå såklart! Det går ett varv mellan gångerna men det var skönt att höra att hon var lite bättre igen så vi håller tummar och tår för att hon ska få vara frisk i alla fall! Det är inte lätt att bli gammal!
 
Märkte igår att min hund börjar bli gammal med =( Det e klart, hon är 10 år Zelman! Men hon har luktat såå illa i munnen ett tag nu men jag har trott att det erott på att hon vart lite strulig i kistan... Men av någon anledning kollade jag i miunnen på henne och shit! Massa tandsten som gjort att två av hennes  framtänder är lösa... Stackars Zelma!!
 
Pluggandet går framåt men det e svårt! Mycket man måste tänka på och som ska omvandlas till text... Hoppas på någon timme idag & kanske någon timme imorgon! Annars ska jag ta mig i kragen under veckan då vi kommit in i jobberutiner igen efter att vart hemma och vänt på dygnet! Hopplöst när man sover länge på morgonen och det blir senare och senare på kvällen, det blir liksom ingen egentid då!! Har försökt att plugga med två tokiga vilddjur runt benen men det la jag ner ganska kvickt! Undra varför??
 
 

RSS 2.0