Julen 2012

 
God fortsättning från oss på Lomvägen =) Har vart urkass på att uppdatera bloggen men jag har verkligen inte haft tiden till det!!!
 
Vi har haft en underbar & lugn och skön jul då alla kom hem till oss detta året! Mysigt att ha det hemma och skönt att slippa ge sig ut... Barnen var mycket nöjda över alla ket från Tomten =) Mamman & pappan med =)
 
  Vår söta julgram med alla klappar under!!
 
 Mina julfiiina barn ♥
 
 Vår fiina Alvin som bygger med Ellioth!!!
 
Här e alla samlade iför Kalle Anka!! Glögg,  hembakade kakor, Värme & Kärlek!!!
 
 
   
 
Syskongosning!!!
 
 
Jultomten kom med =) Loppan var lite skraj till en början men sen vågade hon sig fram & ta emot sina ket!!
 
 
 
 
Tack alla för en underbar dag tillsammans!!!
 
 
Juldagen gick i soffhängets tecken hela dagen och det kändes som om man vart ute & svirat... Men icke så nicke!!!Fast det var nog just det vi behövde efter en tuff vecka innan jul! Vi hade haft mycket på jobbet båda två, sparat all julpyntande till helgen så det var skönt att verkligen känna att vi var lediga! Kan inte fatta att jag ska vara hemma till mitten av januari =) Fast det kommer bli pluggande med och det behövs verkligen!!! Är ganska färdig men det e det allra sista finliret =)
 
 
Har vart inne på rean och fyndat en massa fina kläder till mig!!! Åh det var såå roligt och välbehövligt!!! Samma dag träffade jag Jessica, Fredrik och deras udnerbara lille Sixten!! Åh vilken liten goding!!! Såå underart att få träffa henne med och få sitta o tjöta i lugn & ro då mina troll var kvar hos morfar & mormor!!
 
Snart väntar ett nytt år, det är med blandade känslor vi går in i det nya året! Våra tankar och styrkekramar går till Svärmor i dag på hennes födelsedag ♥ Det är jobbigt att veta att någon i ens närhet är sååå sjuk...  Många varma kramar till dig!!! Gott nytt år önskar jag alla mina nära & kära såklart!!
Vi ska fira in det nya året hos Nett & Rikard med kalkonmiddag & allt!! Mys på hög nivå med våra nära & kära!!
 
Nu väntar frukost med familjen!! Ha en bra dag allesammans!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0