Alla hjärtans dag

God morgon på er!
Ville bara önska era alla en trevlig alla hjärtans dag!!

Mina små troll sitter bänkade i sina fårtuljer och äter macka och ser på tv =) Jag ligger i soffan och håller koll på Zelma så hon inte tjuvar till sig av barnens mackor - Hon e hopplös!!

Planen för dagen är att efter mackätandet SKA jag ta på oss allesammans och dra barnen på snowracern så att vår lilla vovve kommer ut (innan eftermiddagen) tidigare än igår!! Jag kan inte påstå att jag längtar men måstena kallar!! Samtidigt som jag bara måste se vad jag orkar och inte!! Jag måste fixa att gå ut med hund, laga mat & diska mm och ta han dom mina troll uten att vara alldeles död/genomsvett för att jag ska klara av att jobba - Vem e det jag försöker lura?? 

Fortfarande trött, ont i kroppen och magen känns fortfarande mysko, halvfeber så jag måste nog erkänna att jag inte bör jobba imorgon =( Blir till att gå till läkaren imorgon så jag får ett läkarintyg! Man kan inte må så här när man ska jobba!

Det här med alla hjärtans dag har jag nog lagt ner =/ Den firade vi i lördags kan man ju säga när jag överraskade min ma med gomat (innan jag blev dålig)!! Men jag hoppas på att han inte blir sen så man hinner träffas innan vi somnar i soffan och en extra goer kram 

♥ Älskar dig mest av allt, du e den bästa darling man kan ha!!! ♥ 

Ne nu måste jag ta mig i kragen och ta fram kläder till ungarna så vi blir klara innan middagstid =) Ha det bäst!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Så var hunden rastad och barnen satt snällt på snowracern heela vägen <3 Zelma var överlycklig och busade i snön =)

Mamman var däremot totalt slut så det var bara att inse fakta & ringa jobbet och säga att det blir inget jobb för min del - läkaren nästa i morgon!!

2012-02-14 @ 10:40:13
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0