Bollibompa

Tjingeling!!

Då var Bollibompa på och barnen sitter bänkade med sina frukostmackor ♥ Vågade vara lite wild and crasy och gav dem leverpastej på cina mackor... Undrar hur det kommer att gå???

Har inte sovis typ en blund på heela natten =( Den typ längsta natten på evigheter! Åh det var trångt i sängen, en snarkade, en drömde & flände runt med armar & ben... Har vart uppe på toaletten ed en som var kissenödig!! Yes han vaknade av det =)) Ett steg närmare ♥ Stolt mamma!! Har legat endera min säng och endera Ellioths säng bara för att få ligga själv... Skönt men jag han ju aldrig somna ändå =(

Hoppas på en lugn dag i hemmets lugna vrå med lite andra filmer på tv:n, börjar bli dödligt trött på vissa nu! Men vad gör man inte för att det ska vara lugnt i lägret när man inte e bra själv!!

Var lite nostalgisk i går med min skrutt och spelade labyrint med honom... Lite svårt första gången men det kommer att klarna... Bara att inte ge up och fortsätta!! Tänke testa fia idag (utan knuff) =)) Jätte roligt!! Här e en mamma som älskar att spela spel & det verkar sonen med göra!!


Nåja, ni får ha en bra dag på er, här händer det inte såå mycket =)

Update:
Var på vårdcentralen igår och han sjukskrev mig till den 21 så nu håller jag tummar & tår för att jag ska få tillbaka ork och energi! Han sa inte att det var flunsa, tog inget crp eftersom han förstod att flera i min närhet haft liknande så då smittade det, virus... Ingen meducin te henne inte. Mest handlade det om att få tillbaka orken... Ingen mjölkmat för att magen ska stabilisera sig, kokt mat... Värken i kroppen kommer nog av febern... Jag tror i alla fall att det  var en "släng" i en ganska stor portion av flunsa/virus....

Hejsvejs

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0