Härligt besök

Jösses va den här dagen flög förbi! Har i alla fall lite mer ork idag än igår! Har städat sovrummet på allt slipdamm.... Höll på att bli alldeles GALEN och det var skitigt ÖVERALLT!! När jag ändå höll på gick jag lös på heeela badrummet!! Fy vad där sååg ut! Helt sanslöst! Men nu e det skinande rent och luktar gott =) Då blir mamman glad!

Kan ju erkänna att jag är dödstrött nu och duchen på morgonen känns ganska låångt borta =(

Pappa kom förbi en sväng, stackarn har fått en inflamation i munnen och vart hos tandläkaren =( En rotfyllning står på tur =( Tyckte faktiskt synd om honom!! Inte roligt att vara sjuk!!

Sofie, Herman och Sonja kom förbi på en kopp kaffe mitt i maten =) Ellioth blev mäkta lycklig!! Nu har de lekt av sig och han har fortsatt i hel vardagsrummet... Pappan ligger och sussar för att orka med jobb ikväll/natt... Jeanette, Rikard, Janice & Vilja kom oxå och drack en kopp kaffe och mellanlandade innan de skulle vidare in och betsälla glasögon till Rikard. Härligt med så mycket besök fast man inte e bra! Goa kramar och härligt att se vår lilla Vilja hemma igen efter en natt på sjukhuset i Halmstad. Hon fick feberkramper igår så det var bara för dem att åka ner =( Stackars liten!! Men nu var febern på nedgång och hon tyckte att det var gottigt med pepparkaka i gudmors knä ♥

Ikväll bllir det filmtajm i soffan med mina små troll, känns välbehövligt efter den här dagen =) Gubben borta så då får mammsen allt goset ♥ Imorgon e vi lediga... Hoppas på att man e så pass bra så man orkar göra något!!

Vinki vink =))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0