Oväder!!

-Fy farao vilket skitväder det blev utanför fönstret!! Uj uj jag tvingade in min gubbe te akuten med frätskador på handlederna... "Inte så farligt, det bränner bara lite"... Ne jag ser det =( Svullet och dant så jag hoppas att de tvättar rent ordenligt och lindar om det om det behövs...

Varför ska gubbar vara såå envetna?? Aldrig rädda om sig =( Nåja det ordnar sig nog, bara han kör försiktigt!!

Ska snart leta mig in i sängen om jag inte får femmans play att fungera =/ Den e si sådär men jag har lust att kolla på Sofias änglar =) Hade ju vart gött att ta med datorn in i sängen och götta ner sig! Det är lyx på hög nivå och det behövs i det häär busvädret!!

Imorgon är sista dagen på sjukskrivningen och sen bär det av till jobbet på onsdag! Lite blandade känslor, längtar tillbaka till en vanlig vardag men energin tar fort slut =( Orken håller inte så länge så det gäller att vara rädd om sig i början! Det känns bra att jag har två dagar och sen ledig fredag! En mjukstart!

Idag har barnen var på Solkulla 5 timmar och lekt och lekt och lekt och hade haft jätte skojjigt!! Imorgon ska de dit med mellan 9-14!! Idag vilade jag först och sen åkte jag in till Hajen och handlade utan barn och tog det lugnt och i min takt! Imorgon blir det inte som jag tänkt men jag ska se om vädret vänder så blir det en promenad bland annat och mys i soffan och enbra film som jag vill se =) Sen får vi se vad som händer och fötter! Men det e min dag och min tid så jag ska nog få den att gå!

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0