Pyjamsdag!!

God morgon på er!

Lördags morgon & fruksosten avklarad... Mamman tänkte göra sig till & fixade äggfrukost & levande ljus men maken åkte på kurs och barnen var inte överdrivet hungriga/sugna... Lovis e inte på humör denna dag!! Ellioth har redan rasat av sig för att Lovis ville se Lotta på Bråkmakaregatan & det ville minsann inte han... Syskonkärlek??

Nåja mamman är mätt och kaffet har runnit nerför strupen =)

Idag har vi i alla fall kommit ur pyjamasarna, det gjorde vi aldrig igår =) De kom av idag =)) Snacka om slappardag!! Ellioth hade ont i huvudet så han fick lite Ipren... Han ÄLSKAR ipren!! Då skulle naturligtvis lillhöna smaka med och det fick hon... Men HUA va hon tyckte den var megaäcklig! Den åkte ut på en gång!!

Huvudvärken gick över men om det berodde på Iprenen eller att posten kom med favorittidningen & man fick gosa upp sig i soffan med pappa & läsa bilsport... LYCKA ♥



På kvällen kom Nett & Rikard hit! Vi skulle äta latmans mat & ha fredagsmys och för att Rickard skulle hjälpa Roger att fixa i hallen!!

Lovis var mellan varven en glader unge =) Hon testade Viljas mössa!!




I allt bus & stoj  testades Lovis dockvagnar på hög nivå =)
Lilla Vilja fick sig en provtur!!



Vi hade en lugn och skön kväll och tillslut somnade alla trollen... Lite meducin gör susen för febriga och trötta barn!!



Tänkte lägga upp lite bilder på hallen...

    



    



    


Känner mig väldigt nöjd med hallen och det ger en 7jäkla lust att gå på fler rum =) Har redan en plan =))

Idag händer inte många knop... Ellioth är feberfri medans Loppan fortfarande har lite feber och är vansinnigt GNÄLLIG!! Tål ingenting!! Mamman är trött och har huvudvärk... Mensen e på intågande så dagens intag av meducin är i form av CHOKLAD ♥

Ikväll blir det melodifestivalen, något gott att äta och mys i soffan med min man & troll!! En härlig lördag på Lomvägen!!

Tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0