Vattkoppor!!

God Kväll på er!!

Gått en uppfriskande promenad med Jen nu på morgonkvisten! Det blåste en del men nu har solen tittat fram och det är lite vår i luften! Igår hade jag riktiga vårkänslor =)

Sen var det ju en underbar nyhet som spred sig över landet! En ny liten prinsessa är född, vår tronarvinge ♥ Rörd blir man och man får en alldeles särskillt lyckokänsla i magen! Hörde nyss att det blev en liten Estelle!! Ett jättefint namn tycker jag, passar i tiden och det ör ju en liten stjärna ♥ Jag måste säga att jag blir såå trött på alla tråkiga svenskar som i vissa ögonblick sjunker som just svenska medborgare... Slänger ut en massa tråkningar på fb, eller snackar skit om denna lilla Sessa och det svenska kungahuset! Men herre jösses, det e något vi ska vara stolta över tycker jag!!
Min uppfattning om dessa negativa människor är att de är avundsjuka och har ett ganska tråkigt liv själva...


Då hade man vattkoppor i huset... Min lilla Sessa har fått en massa prickar, överallt!! En del e riktigt ruskiga och hon klagar över att hon har "Ajja dä"... Min lilla höna!! Kan inte annat säga att jag håller tummarna för att Ellioth också får det så vi har det EN gång!! Väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag kan få lite tavegyl till min Sessa! Känner att hon börjar att reagera på en del av kopporna... Klädde av sig spritt språmgande naken innan och skulle sätta på sig dockans blöja... Kan ju säga att det funkade inte såå bra =)

Nu sitter de framför tv:n och trufflar polarkakor och kolla på Emil ♥



Min lilla Sessa



Min lille Prins som för en gångs skull ville vara med på kort =)

Dagen har susat förbi och jag började att skriva på detta inlägget på morognen men har blivit avbruten gång på gång på gång och nu äntligen en lugn stund i köket medans barnen leker, en på rummet som är fullt sysselsatt med att bygga med duplo och en som slappar framför tv:n...

Godiset har de ätit och småsmaskat på hela kvällen och nu inväntar vi pappan som åkte med Kenneth till Dalsjöfors för att kolla på en bil till Kenneth... Alvin är på intågande med en kompis som ska sova här i natt! Ska bli spännande att se hur det här fungerar. Först sa jag blankt nej pga vattkopporna och att man inte riktigt vet hur natten blir... Men det får de ta helt enkelt! Samtidigt som man kan inte säga nej hela tiden heller... Han måste ju få ha kompisar här med!!

Nåja snart blir det meducintagning, välling och mys i soffan så kanske kanske man har en Loppa som sover snart!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0