1:a dagen på jobbet...

Go kväll på er!

Första dagen avklarad efter semestern =) Va jätte mysigt att komma till jobbet idag och träffa jobbarkompisar och barn!! Lääänge sedan sist!
Möte har vi haft ikväll och det gick bra =) Mycket att prata om och mycket att ta igen...

Imorgon bär det av till bvc och träffa bvc- sköterska och bvc- läkaren med Ellioth. Nu ska jag kolla upp hans magge och hans kalla händer och fötter. Kommer kännas bättre när de kollat upp det så man inte bara struntar i det! Man skulle ju ALDRIG förlåta sin om det vore något galet! Känner mig en aning orolig för honom men hoppas att en och två stenar lättas imorogn =) Tryggare att träffa dem man känner i första ledet så får ju de slussa en vidare om det behövs...

Mamma kommer hit efter jobbet så blir det en strängen-runda innan hon får passa Lovis medans jag och Ellioth kan åka alldeles själva till bvc =) Skönt att bara kunna ha honom att koncetrera sig på!

På kvällen blir det viktväktarna och det ska bli riktigt intressant att se hur veckan gått!! Jag har skött mig mycket bra =) så det vore attans bananer om det inte blir ett minus! Men jag vet ju hur jag funkar... har hänt förr och jag vet inte var jag e den kurvan att jag helt hux flux går UPP i vikt fast jag vart superredig! Suck vilka hemska hormener man kan ha =) Nåja det gäller bara att man e medveten om det!

Känner mig mega speedad och har svårt att slappna av, suttit i telefon nu i kväll efter mötet och har 500 bollar i luften! Och jag hoppas på sömn i natt! Natten som gick var ingen lyxnatt för den fullmånssjuke mamman på Lomvägen! Åh jag fattade imroses varför jag INTE sovit! Kunde inte somna och sen har jag "räknat får"... Sen var jag meganervös att försova mig och viste ju inte hur det skulle bli att få upp sig när man haft sovmornar hur länge som helst... Ingen bra kombination i alla fall =(

Nåja nu får det vara färdigbabblat för mig =) NAtti natti och sov sött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0