...

... Så kännaer jag mig idag!

Är totalt slut om jag ska vara ärlig! Kan inte tro att min man är särskillt pigg han heller... Han började typ 5  i morses och vi har haft en asajobbig natt! Stormnatten var tuff men då låg man i alla fall i sängen! Ellioth har haft en jobbig natt men MYCKET ont i magen =( Ett tag blev jag nästan rädd och  hade han inte lugnat ner sig hade jag ringt ambulansen... Vi har vart uppe på toa flera gånger för att bajsa... Men inget! Han är fullständigt LIVRÄDD för att spy! Det har ju minsann Alvin och Lovis gjort och inte han... Då e han inte sjuk! Stackars lilla unge! Vi har läst Mamma Mu på längden och tvären och jag har vart riktigt glad för att Lovis har sovit i SIN säng hela natten så jag har endast kunnat engagera mig i Ellioth när han verkligen behövt mig! Även om Roger skulle tagit Lovis så hade det gått åt såå mycket energi åt fel saker!

Lovis kom uppp och väkte mig vid halv 9 så vi tassade upp och satte oss i soffan så Ellioth fick sova vidare till nu i alla fall! 

Det hände en mycket HÄFTIG grej nu på morognen!!

"Bompa" säger Lovis och pekar med stora ögon på tv:n =)
"Ja Bompa" säger jag =)
Den underbara ungen bara pluppar ut ord och hon e såå rolig just nu =) Mammas trollunge!

Nu verkar  han inte såå påverkad, vi får väl se hur dagen blir! Håller alla tummar & tår! Mamman här är grymt snuvig... Blir en lugn dag kan jag lova!!

Tjingeling, nu blir det uppvaknande kaffe =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0