Legobyggade

Åh nu börjar jag känna mig som en människa igen =) Såå skönt! Har dock fortfarande väldans ont i magen men jag tror att det kommer man nog ha ett par dagar efter ett sånt maraton! Åt middag innan och den fick jag behålla... Blev lite kvällsmat nu i tv-soffan med mina små troll efter att jag städat båda toaletterna!!! Då tyckte jag att jag fick ta två prickigkorvmackor och drömyoghurt =) Hör ju inte precis till vanligheterna på det här stället... Kan ju inte påstå att det blivit någon piontsräkning den här dagen heller... Men i morgon är det söndag och en ny dag... Ska ta upp kokekött som ska bli middagen i morgon tror jag... Nu e det dax att kolla igenom frysen vad som finns där. Känns som om jag börjar samla på nytt hela tiden och det går ju inte!

Har världens goaste kille som fortfarande är vaken och byggen med lego på vardagsrummsgolvet =) Lovis somnade nyss och sussar gott i sin säng ♥

Roger kom nyss in genom dörren med Alvin som mellanlandade för att åka inoch lana istan hos två kompisar! Roligt! De hade blivit 3-3 på matchen och det hade de fått kämpa hårt för! En tuff match med ganska ojuste spel med partiska dommare... Tråkigt tycker jag, de ska inte vara partiska!

När Roger kommer hem ska det bli dagens första kopp kaffe och en semla som Jen bakat idag ♥ Meningen var att vi skulle vart där och bakat och testat min nya assistent... Men det blev ju lixom inte såå =( Men hon va så söt och kom förbi med en påse när hon och Nemi var på G till Gekås =) SKa faktiskt bli mumisgt!!

Nehe nu bäddar jag ner mig i soffan en stund och slötittar på Gladiator! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0