Lycka!!

Måste ju säga att igår var en helt fantastisk dag ♥ Jag fick världens bästa telefonsamtal igår med världens underbaraste nyhet!! Ett nytt litet liv är på G!!! Det e lycka!!!  

Vi har funderat länge på hur familjesituationen ser ut & hur våra barn mår... Särskillt Alvin... Vi pratade med vår Alvin igår om hur det kommer att se ut i framtiden... Efter regn kommer solsken och vi hade ett mycket bra samtal igår! Han var inte arg längre och det kändes som om han förstod och han fick säga hur han verkligen kände det! Vi har bestämt att han kommer att bo hos sin mamma och hos oss varannan helg...

Våra familjesituationer ser olika ut och kommer alltid att göra det, det kan inte bli lika. Barn anpassar sig mycket bra och det har ju trotts allt fungerat väldigt bra i 10 år! Alvin har fått det bästa av två familjer och fått ha sin mamma & pappa nära i sitt liv i 10 år!!! Men nu har saker och ting förändrats och under det senaste halvåret/året har det vart tuffare. Svårare att anpassa sig till olika regler/rutiner osv. I en tonårings liv är allt rörigt och han är mitt uppe i sitt identitetssökande och just nu är det väldigt rörigt för honom. Vi hoppas alla på att det kommer att bli bättre. Efter att vi pratat och det kommit ut i luften var det som ett lugn la sig på Lomvägen... Alvin är ju välkommen hit när han vill om han längtar eller e sugen på att träffa oss!! Vi kommer att få ha honom här varannan helg och hoppas att det kommer att bli bra, färre bråk och ett lugn. Han vet att vi finns här vad som än händer i alla fall ♥

Bäddsoffan har fått bästa betyg av Alvin dessutom, han försov sig i morsses så den kan ju inte vara så dum att sova i =) Han skrattade när jag sa det!!

De små barnen har anpassat sig mycket bra till sina nya rum och de är mycket färre bråk och gnäll på dem så det känns mycket bra! Vi har gjort rätt val hittills!

Idag är mina troll ÄNTLIGEN feberfria och de äter =) Imorgon blir det Solkulla om inget annat händer och då e det pappsen som får vabba! JAg ska till mitt jobb imorogn och det kändes mycket skönt att ringa innan och berätta det =) Idag kommer Herman och leker med Ellioth!! Ellioth är helhispig och längtar så han håller på att gå av på mitten... Gör knäppa oövertänkta saker hela tiden och vet inte riktigt vart han ska bli av! Lovis hänger såklart på....

Jag & Sofie ska planera inför kommande konfirmatioin =) Lite hur vi ska lägga upp det framigenom osv, skönt!! Ska bli riktigt roligt att träffa dem för det var evigheter sedan!!

Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag så jag hoppas på att vi ska komma ut en svänga under dagen med... Kan nog behövas med tanke på vilbasarna här =)

Ha en bra dag!!!

Kommentarer
Postat av: mari

Vad skönt för er att det verkar ordna upp sig!

Kram mari

2012-01-31 @ 12:31:48
Postat av: Cissi

Tack Mari!! Ja det känns ganska bra faktiskt =) En bra dag!!!

Kram

2012-01-31 @ 15:52:01
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0