Nytt år = nya mål

Det känns ju ganksa bra första vardagen efter nyår!

Första dagen på jobbet för mannen, vi andra tog en sovmorgon =) Ellioth kom hem från sin övernattning hos mormor & morfar och han hade haft det supermysigt! Han tyckte att det vart lugnt och skönt och han klarade asig alldeles utmärkt utan lillasyster =) Men lite har nog allt saknat henne för att e mer envetet på henne än någonsin =)

Har utstuderat ätit upp allt vad det gäller onyttigheter inför sockerstoppet i morgon och jag har fått hjälp det kan jag lova =) Det känns ganska bra faktiskt och jag känner mig ganska förberedd inför det, taggad helt enkelt! I morogn bär det av in till stan inför vägning =/ Hm ja just den biten kanske inte blir alldeles jätte roligt MEN... Ett ont måste liksom och en start för kommande kamp! Då vet jag vad våren har att jobba med och man bli liksom ännu mer motiverad =) Har en hel garderob som jag kommer att kunna ha till sommaren så jag behöver ju inte hadla ihjäl mig heller!

Är det det här livet kommer att handla om?? Kampen om volangerna?? Eller att inte ha dem?? Hm ja jag börjar tro det =) Men jaja alla har en lott i livet och e det den här som e min kommer jag att vara mästare påden innan jag dör gammal och smal =)) Man måste ju vända allt det posititiva, eller hur??


Men målen för 2012 handlar inte bara om volangerna... Nej familjen Stehnson har nu ett annat mål osm helt plötsligt har blivit verklighet!! Nämligen ett HUS... Japp ni läste rätt =) Vi ska nu sträva efter att köpa ett hus, spara, spara pch spara är nu vårt kall =)) Eller ja vi sks inte slösa på onödiga saker i alla fall utan spara... Att bli vuxen tror jag =) Egentligen är det ju först nu med två fasta jobb som vi har möjlighet att köpa hus och få ta lån osv... Men först och främst så måste man ju ha en buffert... 10-15 % av köpeskillingen så ja vi har ju att gör, men vi är ju en bit på väg och det är inte att förglömma =)

Mamma har vart här i eftermiddag och vi har suttit i soffan och myst o tjötat skit =) En alldeles perfekt måndag =) Imorogn tisdag ska hon in till stan... Viktväktarna, i värsta fall Toveks och visa upp bilen =( Inte min grej men vad ska man göra?? Kanske skulle man ta en kaffe hos en gamal vän?? Vem vet vad den dagen bjuder på??



Åh där hände det som inte får hända... Min lilla Loppa ramlade från stolen, slog munnen i bordskanten och sen huvudet i stolen... Fy va hemskt det såg ut... Munnbandet e av, dubbelt så stort och fläskläpp =( Mammas lilla skrutta ♥ En olycka händer såå fort!! Det blir gos resten av kvällen tror jag...


Kommentarer
Postat av: Carro

Åhh vad kul med hus !!

Hoppas ni vinner lite kosing på en lott eller nåt så ni slipper spara så länge... Ja hoppas går ju alltid.

Vi måste verkligen få till en dejt snart, saknar ju ihjäl mig på er !

Stackars lilla lovisloppan !

Krama henne från mig !

Puss å kram

2012-01-03 @ 03:56:02
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com
Postat av: Cissi

Hej CARRO!



Ja det känns som ett spännande år med massa drömmar som man ska ta tag i!!!

Jag håller med dig om dejt, det verkar inte gå så bra =( Nu e inte Loppisen bra i magen heller så vi får väl se hur det går!! Jag vill verkligen vänta tills det gått 48 timmar i alla fall... Håller alla tummar och tår för att det inte ska bli mer!! Man känner sig lite otursförföljd!!

Ha det bäst!!! Många kramar!!!!!

2012-01-03 @ 15:44:54
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0