Småsegt

Åh va det var kallt i morses när man klev upp ur sängen... Önskade att våren var på väg men sen när man gluttar ut är det allt bra vackert nu när snön äntligen kommit!

Lovis har sovit otroligt oroligt i natt och det har inte blivit många timmars sömn alls! Vaknar & skriker, vrider sig av och ann och Ellioth har legat som en dubbelhäftande tejp på sin pappa så han var när på att följa med när pappan gick upp på morgonen!! En dubbelsäng är inte gjord för 4 personer!!

Det är lite småsegt och vi kommer inte igång idag, Ellioth går fortfarande i pyjamas & leker nöjsamt inne på sitt rum ♥ Lovis sitter fastklistrad vid tv:n och tittar på Pippi på det sju haven =0) Måste säga att det är mycket lugnare nu när Ellioth kan stänga dörren! Vist går Lovis in och vill gärna vara emd men då får man hänvisa till hennes rum och hennes leksaker =) Det funkar!!

Jag har grejjat ett par garderober och rensat ut och inser att damsugarn faktiskt får plats i min hänggarderob!!! YES så slipper man se fanskapet i hallen alltid!! Tänkte ge mig på byrån i hallen med för där e det bra mycket skit som behöver åka i soporna =) Har lite vårkäslor i kroppen och vill gärna vårstäda lite! Hade det inte vart så förbannat kallt kunde man ju städat förrådet med men då fryser man ju i hjäl! Undrar vart den energin kommer från?? Nåja får väl passa på när den e framme =0)

Ska starx palta på mig och barnen lite kläder så hunden får komma ut mer än utanför! Har en känsla av att hon gärna sträcker ut sprången lite =) Ellioth är inte alls sugen men lite luft skadar ju inte! Det känns som om Lovis börjar komma tillbaka, hon åt lite bättre idag men har fortfarande feber =( Fattar inte var den kommer från?? Men jag har hört att det e många som haft influensa men magbesvär och snorigt, med feber!! Suck, det ska la alltid vara vi som får skiten.... Men någon ska ju få det =) Ingen ide att hänga läpop för det!! Bara att göra det bästa va det!

Jaha jag väntar med spänning på att min man ska ringa med besked från Länsförsäkringar!! Vi får väl se hur det går! Fy va det tär på en att inte veta och att man såå gärna önskar!! Fortsättning följer!!

Pappa kommer ut för att få lite barngospåfyllning idag ♥ Ska bli mysigt! Mamma jobbar sent med möte så då ville han passa på att titta ut! Får se vad man ska hippa på att äta till kvällsmat... Idetorka!!

Ha en bra dag på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0