Suck!!

Jaha livet blir väl inte som man drömmer om, det e väl bara att inse att man inte e med i gamet! Faan va snopet allt känns, som om någon drog undan mattan snabbt!

Vi vart på banken förra veckan och ansökte om huslån... Han var såå trevlig, hoppfull och tyckte inte att det så särskillt mörkt ut! Vi hade mycket goda marginaler så det fanns inga direkta orosmoln... Det enda var att det kanske behövdes en borgen för det sista lånet ( topplånet)...  YES!!! Då kanske det kunde gå i alla fall och hoppet rotade sig =)
Men iidag är det som bortblåst! Bankmannen ringde Roger och sa att det blev inget lån, vi hade för många spridda skurar.... Nu var helt plötsligt en borgensmann ens på tal, blankt NEJ!!

Jaha det var det de... Så känns det. Visnningen var liksom bokad... Vi gick dit trotts allt, det finns ju fler banker att gå till!

Japps då var vi KÄRA ♥ Japps vi hade defenetivt kunnat bo där =) Det kände vi båda två! Pappa tyckte med att det var mer än ok! Vi ska kolla på fler ställen innan vi ger upp!

Spontant kan man ju undra vad i alla världen ska man tjäna för att få låna pengar till hus??? Ska båda behöva ha en lön på mer än 400 000 kr?? För att vara förskollärare med en akademinsk utbildning och en Rangsellsare duger tydligen inte =( Det e rent pinsamt!

Det finna måååånga som fått låna till hus med sämre vilkor än oss så man börjar ju undra... Men familjen Stehnson får väl räkna med att bo kvar på Lomvägen resten av vårt liv för ska man spara så man har en insatts så kan vi räkna med minst tre tusen i månaden i 10 år =( Ja eller hur vist blir man inspirerad och man har verkligen kämparglöden uppe, eller inte! 10 år!! Fattar ni så känns det ju ganska meningslöst... Trädgård med en liten lekstuga och sandlåda i e ett minne blott så vi kan väll se om vi kan göra om den drömmen... två solstolar i solen och ett garage med en smörjgrop till gubben så kan jag och min lille kise ligga och titta på när en av oss leker i gyttjan...

Kanske inte det roligaste inlägget i den här boggen, men man kan ju inte vara på topp alltid!

Men solen går upp imorgon.... Jobb för mig och barnen, utgång för gubben på kvällen med jobbet så jag & barnen ska mysa hemma i tv:soffan! Är inte så vansinnigt piggelin på att hitta på något alls.... PMS som hejjsan så jag kan inte säga att kebabpiizzan satt fel innan =) Ja eller hur vist e det toppen ur ett vv-synpunkt! Har ju inte särskillt mycket motivation denna veckan... den e som bortblåst! Tar igen det i morogn och försöker hålla gajsten uppe!

Roger e på utflyktsresa och de minsta sover, Alvin e fastklistrad i datorn och jag ska gå o lägga mig! Ha det bäst!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Åhhh min vän! Får jag låna den andra solstolen så kan vi titta på när våra ragnsellare brottas i gyttjan? Ska vi lyxa till det med ett glas rött eller två? =)

2012-01-19 @ 23:17:02
URL: http://altessonkling.blogg.se/
Postat av: Jessica

Förstår att det känns mörkt, speciellt som ni blev halvlovade ett lån först. :-(



Men glöm inte att ni har två löner nu! Jag tror på er, ni kommer att kunna spara ihop en buffert att visa för banken! Så envis som du är, är jag säker på att det inte skulle vara några större problem. Inte kan väl en bank vinna över Cissi? :-)



Kram på er, hoppas ni får bättre besked någon annanstans! Jag håller tummarna!



(Hoppas jag inte var för käck, men jag tror verkligen att ni kommer att ha ert hus en dag. Även om väntan är seg.)

2012-01-20 @ 09:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0