Trettondags afton!

God fortsättning på er!!

Julen fortsätter på Lomvägen ♥ Gramem står fortfarande grön & grann i stugan och barrar inte ett barr!! Vi njuter i fulla drag av levande ljus och mys så länge som möjligt! Har förstått att det e många som plockar bort julen nästan direkt efter jul... Känns tokfel för mig, vi vill ha jul så länge som möjligt =)

I helgen om inte annat innan Tjugon dag Knut blir det kokekött, potatis, pepparrotssås & grönkål! Tänkte flirta lite med mamma så kan hon få fixa grönkålen =) Hon gör den såå himla bra!! Det e julmat för oss!!

Har fått megaförnyade krafter efter min förmioddagspromenad och jag måste skryta =) Monstermamman på Lomvägen har inte visat sig på hela dagen =) Inte illa!! Har fyllt på energiluckan oxå och luchen är avklarad - Köttbullspanna med hemköps egna rödbetor (de e bäst!) Perfekt lunch när man inte gitter att laga mat två gånger om dan =) Gjorde lite fynd på Eklöws med fast jag hade andra planer från början... Hade planerat kallops! Blev såå sugen på det när jag pratade med Jen häromdagen så vi var innom Hemköp först =) Men hittade världens finaste stek på Eklöws till ät snartpris... Så ikväll blir det stek till middag när gubben kommit hem ♥ Det e ju trotts allt Trettondags afton!

Tänkte försöka hinna med en promenad till med Zelman innan det blir mörkt! Sen får vi se om vi ska ringa efter en tid för Alvin. Hans feber ger sig inte och han e megasvullen i halsen och har jätteont! Man blir ju lite hypokondrisk... Hoppas att det inte e halsfluss!! Virus e ju som de ska men kan vill inte ha halsfluss... Ger det sig inte åker vi in i morogn i alla fall!! Ellioth åt lite mat nu till lunchen så han fick lite ny kraft han med... Men nu klagar han på att han har ont i magen - IGEN! Fattar inte vad det kan vara??  Förhoppningsvis ger sig magontet på honom snart!! Loppans feber verkar gett sig i alla fall, hon åt massor (tog nog igen en del) och nu leker hon! Själv känner man sig ganska ok faktiskt och hoppas att det ska hålla i sig =) Frisk luft e en mycket bra meducin, det botar det mesta ♥ till och med monstermammor!

Hej svejs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0