Vips....

... va fort det går! Snart e första veckn gjord, bara ett himl kvällsmöte som jag inte lls e särskillt sugen på! Men det kommer bli jätte br när jag väl e där! Ska strax ta mig i kragen o åka! Har precis väck gubben som sov så sött efter att jobbat, dag, natt och dag igen utan uppehåll! Han var mer än lovligt trött det kan jag lova! Känns tråkigt att åka o jobba just därför med! Hade liksom vart LEDIG nu ända tills på måndag annars!! Men not!

Har vart en händelserik och tuff vecka på måånga plan! För att sammanfatt den kort...

Tisdag: Bvc med Ellioth och det gickk jätte bra! Var mycket orolig för honom... Men läkaren sa att det inte var någon fara... Hans hjärta slår perfekt, inga blåsljud eller ojämt! Följer sin kurva och äter det han behöver! Ingen mamma får tjata =) Det e det enda min som kommer ihåg =) Men det känns mycket bra! Läkaren såg att det var en mycket känslig kille och att det e helt OK! Jag sa att det e jobbigt med alla andras kommentarer osv men då menade han på att då får mamma & Ellioth stoppa stora bomullstusssar i öronen! Det hjälper inte utans snarare tvärtom! Bara att kämpa på precis som vi gör! En härlig bekräftelse på att man gör precis det som man ska! Min magkänsla vart inte fel =) Hans magont har med oro att göra!

Sen bar det av in till Viktväktarna och där hade jag gått ner 1,1 kg!!! YES hon e tebax på banan =) Bara att kämpa på!!

Onsdag: Möte på banken... Fjärilar i magen ännu en vecka... Den som lever får de =))

Idag.... mot möte på jobbet... Imorogn e jag ledig och då tror jag att julen åker ut...

HAr liksom inte ens funnits varken ork eller lust att blogga... det har liksom prio nummer 2.... Roger åkte på jobb igårkvääll och jag duschade mina troll och la dem. Blir mycket gos och sagoläsning nu för tiden och det tar sin lilla tid men så får det va! I dag blir det Roger som får njuta av sina troll medans jag e på jobbet. Kan vara skönt för honom med att få ha den själv lite! Blir lite annat då!

Nä nu springer uret så jag måste rusa! Ha en trevlog kväll på er!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0