Kompis

Wow min stroe kille är hemma hos Ossian och leker =) Utam sin mamma och det var inte såå jobbigt att lämna honom heller =) Ossian ringde och var leksugen och Ellioth var snabbt med på noterna och eftersom Lovis inte e 100 så tyckte jag att det vore skönt om Ellioth ville åka dit! En perfekt dag att träna på arr vara hos kompisar, mamma hemma & nära så då går det fort att hämta om det blir längtigt! Fast jag tror att det kommer gå finfint!! De skulle hoppa studsmatta & äta chokladmuffins =)

Lovis ligger ute i vagnen och sover! Underbart att få sova ute!! Det får bli som det blir idag =/ Är man inte fit for fight så e man inte! Knasig i magen & lite feber och GNÄLLIG!!! Mammegrisen vill helst vara på sin mamma <3

Har till och med fått städat idag, en del rum i alla fall... Hade tänkt mig mycket mer men ibland blir det inte som man tänkt! Har tagit det värsta och hunnit med en stavpromenad runt strängen =) Alvin passade småtrollen och det var superskönt! Hoppas på en promenad i kväll med om det inte blåser allt för mycket!! Men då får Zelman följa med =) Vare sig hon vill eller inte så behöver min falukorv det =) Jag har minskat lite på maten... Hon får allt försöka komma emd ut och gå lite mer i alla fall... Hon behöver det! Jag med för den delen, sådan hund sådan husse eller hur e det det heter??

Nähe nu får jag ta tag i mitt liv tills jag ska hämta min Ellioth!! Njuta & passa på medans min Loppa sover!!
Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0