Packning =)

God eftermiddag!!
 
Jösses va mö grejjor man måste ha med sig för en tripp till Skara Sommarland med två nätter =/ Sängkläder, handdukar, skötväska med blöjor & dyl, kläder, regnkläder, kylväskor mm Oj oj man kunde tro att vi ska va borta en hel vecka... Nåja jag har kommit mycket låångt och har inta mycket kvar. En tripp till affären för att inhandla lite inför morogndagen! Sen ska vi lämna Zelman hos mamma & pappa och där blir det käk!! Gött att slippa täka på det med =) Me lika a lot!
 
Harhaft en mycket trevlig helg med många skratt & härliga besök =) Vi åkte in en sväng till crusingen i fredags kväll, jag barnen och hjärtat! Spännande att se alla fina bilar & Ellioth med vild än nåt =) Lovis var med på det ett tag sen tyckte hon det var jobbigt att stå still medans Ellioth gärna hade vart där i 5 timmar till =) Det blev kvällsmat på torggrillen istället för att sen åka hem med barnen. Roger var kvar istan & njöt av v8 buller!! Jag & barnen gick hem till Nygatan 11 för lite mys på kvällskvisten och traskade nog inte hem förän klockan skagit 12 =) Kul avslutning på en festlig kväll!!
 
Lördagen inleddes med god lördagsfrukost med rostat bröd mm. Ellioth var som en urvriden trasa och höll på att krypa ur sitt skinn!! Så fort vi ätit hoppade Roger in i en dusch och Ellioth kunde knappt bärga sig =) De for in med Rikard & Emmy till flygfältet & spenderade hela dagen där!! En mycket nöjd miniman kom sen hem =) Jag & Nett gick en långpromenad & lyckades valla Zelman med =)
Fram mot eftermiddagen kom Jörgen & Mari ut med kids och grillen åkte på, ett par glas vin och mycket trevligt sällskap!! Jag & Nett fastnade på altanen fram mot halv ett =) Härliga semester =)
 
Idag har det vart barnkalas hos Emma & skönt att Ellioth har fått leka av sig =) Lovis sov av sig =)
 
Ha en fortsatt trevlig söndag så ses vi när vi anlänader från Skara =) Ska bli jätte roligt att åka dit med familjen Lång!! Lär nog bli många goa skratt & busiga barn =))

Kommentarer
Postat av: Jessica

Äsch då, jag som tänkte att jag äntligen skulle lyckas ringa dig, men då passar det ju bättre när ni har kommit tillbaka. Hoppas ni har massor av roligt på Skara sommarland (och framförallt lite sol!).

2012-07-15 @ 19:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0