Wow!!

Ett stort TACK till Pia som verkligen gjorde mina barns dag igår!! Hon hade rensat i sin pappas garage och förråd och hittat lite grejjer som hon trodde att mina juveler ville ha =)
 
 
Pia kom med bubblisen och hade kämpat i 20 minuter för att få in allt i bilen... Ellioth var mäkta nyfiken!
 
 
Vilket garage =) Jätte häftigt och man kan få plats med massa bilar på!! Först så tvättar Ellioth det överallt med dikmedelsvatten... Duktig va han! Det skulle ju bli rent för han ville ju ha det inne såklart!
 
 
Det är roligt att leka tillsammans!! Såå underbart att se dessa två leka tillsammans! De har alltid varnadra och leker jämt. allt möjligt med en otrolig fantasi och inlevelse! Tänk att de ha såå stor glädje av varandra!! Mina två så hjärtan!!
 
 
En minifyrhjuling fanns med i bubblan, med batteri =) Gick i alldeles lagom fart!! Lovi tyckte att den var väldigt spännande att sitta på och köra som man kör bobycaren, trycka på knappen vart ju lite läskigt!! Ellioth älskar den och blev riktigt skicklig på att köra kringelikrokigt =0) Han hade till & med godisskålen mellan benen för lite färdkost!
 
Nu leks det inne på Ellioths rum med alla bilar & garaget =) Båda två, barnkanalen e på tv:n och det skrattas & flamsas!! Underbart att lyssna på!
 
Strax blir det frukost på lomvägen, rostebröd tror jag =) Vi ska in till farmor idag och gå ut och gå om vädret håller i sig! En mysig picknick hoppas vi på! Det var alldeles för länge sedan!!
 
 
Måste passa på att gratullera Janice & Christoffer till deras lille gosse som kom i natt!! Mysigt med en liten bebbe!!
 
Ha en härlig söndag på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0