Midsommarhelgen

Hello!!
 
Då börjar midsommarhelgen att lida mot sitt slut! Det har vart en galet härlig helg med mycket god mat & vanligt traditionellt midsommarfirande med ett svenskt midsommarväder!
 
I torsdags gick jag och ungarna på semester så nu ser vi fram mot 6 veckors ledighet! Helt underbart! Var på utvecklingssamtal med Ellioth i torsdags och allt var superbra! Känns underbart härligt och jag inser att min gosse börjar bli stor =) Titti hans "fröken" var mycket nöjd och inponerad av alla framsteg och som mamma blir man ju naturligtvis otroligt stolt & glad såklart!
 
När vi landade hemma hamnade vi hos vår goa granne Pia som bjöd på kaffedrinkar och där blev vi sittade hela kvällen!! Jätte mysigt och vi firade in semestern ordentligt =) Korvgrillning och mys ute i det varma och härliga vädret som man såklart hoppades på att det skulle sitta i! Hela området satt ute och mös och firade sommarvädret =) Tälten sattes upp och allt var förberett inför midsommarfirandet!
 
När vi vaknade på morognen fixades det fruksot på altanen och vi satt länge och njöt av det härliga vädret. Hela familjen inklusive Zelma tog en promenad ner till Hemköp för att handla jordgubbar och det var såå mysigt!
Vi han knappt hem innan alla middagsbestyren tog över, in i duschen osv... Familjen Altesson - Kling slöt upp med till lunchen på altanen =) Sill, potäter, gräddfil och kassler stod på menyn! Jordgubbar & grädde till efterrätt och det var såå gott =)
Efter maten hoppade ungarna in i duschen och fikakorgen gjordes i ordning för att trottsa regnet som kom åkte vi allesammans upp till stättared för att fira traditionell midsommar och dans runt midsommarstången! Ett måste!! Jätte mysigt blev det och vi han med att kolla in djuren - smågrisarna hade vuxit mycket sen sist och vi fikade och dansade =) Precis som det ska va!! Sen började det ösa ner mer & mer så vi packade ihop...
 
 
 
 
 
Hem & lata sig lite, barnen sov och sen fixades det grillspett =) förrätt och grabbarna grillade under markisen... Vi åt ute i tältet och sen blev vi sittandes där, tjötade drack lite vin & öl och hade supertrevligt!! En lugn och skön midsommar med barn som lekte ända in på småtimmarna!!
 
Midsommardagen avnjöts i soffan med Falk-filmer! Tre och en halv hann vi med och det var såå gött =) Lite halvsega var vi hela bunten!! Pizza stod på bordet till lunchen och vi åt godis och chipsrester =))
 
Vi fortsätter i lugns mak även idag =) Haft besök av Carro & Patrik med kids så barnen fick leka lite... Får se vad resten av dagen bjuder på!
 
Ha en fortsatt trevlig lördag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0