Övernattning

God förmiddag =)
 
I vanliga fall hade jag nog sagt god morgon fortfarande men jag har vart vaken ganska lääänge! Jag har nämligen två små barn som är exalterade till den mildraste grad för att idag är dagen med stort D!! Övernattning hos mormor & morfar =) De kommer klockan 10 och hämtar dem och Ellioth har tjatat i evigheter om denna dagen =) längtat och planerat...
 
Så äntligen är det då lördag morgon och vagn, packning med kuddar, filmer, pyjamas, extrakläder, bilar, hjullastare ( mycket viktigt) snutte & kakka mm är redan i bilen!  Nu sitter de i fönstret och spanar efter bilen =)
 
Vi jag & Roger ska upp till Carro på fest =) Ett stort grattis gumman på din födelsedag!! Nu på dagen jobbar Roger... Han har jobbat på tok föör mycket denna veckan och längtar till nästa helg då hans semester väntar! Han hade verkligen behövt det NU!! Men han kommer hem vid ett-tiden =)
 
Alvin ska fara in till stan och vara med sin tjej Josefin idag ♥ De e såå söta!! Alvin kom hem igår och nu ska han vara här en hel vecka =) Mysigt!! Då hinner man träffa honom lite!!!
 
Nu gick larmet - morfar & mormor kom!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0