Torgdag

Lördag... Det blev en härlig sovmorogn idag men min lilla Loppa på armen ♥ Roger tassade in till en vaken Ellioth men han kunde inte sova mera för det  var ju morgon! Söta ungen, pappa la sig på soffan med nykokt kaffe och somnade gott han med en stund till.

Rostat bröd till frukost blev det och sen gick jag på stavpromenad =) Åh va jag ÄLSKAR mina nya stavar jag fått av min underbare make!!! Det går som hejjsan och det är riktigt roligt!! Det går till och med och sringa med dem, tror bara jag ska korta dem något om jag ska springa längre med dem =)

Blev duschen på en gång när jag va tillbaka... Loppan hade redan duschat med pappan för hennes hår var fett och hon har inte vart inne i vattnet på ett par dagar... Febern vill inte ge med sig... Den ligger runt 37,7 nu men jag fattar inte vad som e galet för hon e inget vidare förskyld heller... Hoppas att den e borta tills imorgon!! Nu sover mina troll på soffan, kanske inte den bästa tiden dock men skit samma. Det e ju lördagskväll!!

Vi hamnade i stan, det var mycket folk i stan! Men vi fick parkering vid hamnen så vi traskade upp till gallerial och köpte ett par solbrillor till Lovis... En stolt donna!! Sen gick vi till glasbanken och inhandlade en flaska ros'e och ett par öl till gubben =) Lite gött får man ju allt ha till grillkvällen!!

Sen gjorde jag min son till den allra lyckligaste, vi gick på torget! Handlade Vareborgsgubbar & det bästa min son vet!... BIGGARÅER!!





Det blev en gofika med baguetter & pannkaka på Blå dörren... Mys ska det vara!



Roger hade sina små sötnosar på varsin sida ♥ Att det bara kan va såå mysigt att fika på stan! Lovis &Ellioth älskar att gotta sig med sin mamma & pappa och det fläskas för det vildaste =)

Raggarbilarna susade förbi med jämna mellanrum & Ellioth trivdes som fisken i vattnet och nu längtar han till Raggarstade kommer!!!

En tur om Eklöws blev det med & Tofta för att inhandla gurka & tomat! Sommarn ligger i luften och vi njuter för fullt! Planerar in en kolmårdentripp & Astrid Lindgrens värld blir det med, ska nog boka det ikväll när trollen sover om de nu sover mer idag =)

När vi handlat har det blivit en buckla i min bil!!!! I bakluckan, högt upp och stor e den me =( Att man aldrig kan få ha sina grejjer ifred! Suck... Blir till buckelgubben med bilen!! Tur att det finns en sån =)
 
Nä nu ska jag ta mig ett glas Ros'e och förbereda middagen =) Ha en trevlig lördag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0